Szeretném 8 hònapos babámat elválasztani, hogyan?
Figyelt kérdés
8 hònaposomat màr nem szeretnèm szoptatni, hogyan fogjak hozzà?2013. aug. 16. 13:51
1/4 anonim válasza:
Hát ha mindenképp így döntesz (saját nézetem szerint ez korai, főleg ha van tej rendesen), akkor keress egy tápszert, amit elfogad, és a szopikat próbáld meg fokozatosan leváltani tápszerre. Emellett a hozzátáplálással meg haladjatok abban az ütemben, ahogy eddig is.
2/4 anonim válasza:
Én elkezdeném a gyümölcsöket, ha még nem tetted, és valóban a tápszerrel cserélném fel szép fokozatosan. A lányom saját magát választotta el, egyszerűen nem akart szopizni, így ez csak az én tapasztalatom, én így csináltam. Reggel tápszer, délelőtt gyümölcs, aztán úgy ahogy a hozzátáplálásnál van. Én reggel, és este a mai napig tápszert adok neki. Ha a tiéd még szopizna, akkor adj neki anyatejet és tápszert, így csökkentsd a tej mennyiségét a tápszer javára napról napra. A Lactogen Harmony nagyon gazdaságos, írasd fel a dokival.
3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a vàlaszokat, kissé rövid voltam..szòval eszik gyümölcsöket meg főzelèket is, de nincs olyan adag ami utàn ne lenne cici is.Akàr 2 üveg hùsos kaja utàn is képes cicizni, de csak cumizik igazàbòl.Èjszaka is ìgy alszik vissza, cumija nincs nen kell neki, az ujja sem...Csak cici..Nem is zavarna de nem tud pihenni tőlem, mert folyton felèbresztem...Szeretnèm ha leszokna a cumizâsròl.Tàpszert is kipròbàlom..
2013. aug. 18. 05:53
4/4 xStefix válasza:
Hogyan alszotok?
Csak mert lehet, hogy már az alvási (illetve szoptatási) szokások változtatása is elég lenne a megoldáshoz... Ha a babád még javarészt szopik (és igazából mindegy, hogy eszik vagy cumizik), akkor esélyes, hogy komolyabban megviselné a teljes elválasztás. Persze ha lassabban csinálnád, az mindenképp jobb; de kérdés, hogy te vajon mennyivel járnál jobban, ha tápszert kapna a még rendesen termelődő és készen lévő anyatej helyett? És persze ő mennyivel járna jobban..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!