6 hetes babám van és szerencsére tudom szoptatni, de most nagyon elkezdtem köhögni. Milyen köhögéscsillapító módszer van amit szoptatós anyuka is ehet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 11:16
1/5 anonim válasza:
Szia! Ugyan én csak kicsit köhögtem, de maszkot hordtam hogy megvédjem a babát és mézet ettem éhgyomorra minden evés előtt. Sok folyadékot ittam. Pár nap alatt elmúlt. Nem akartam gyógyszert szedni :(. Talán neked is segít valamennyit.
Jobbulást!
2/5 anonim válasza:
Szerintem a homeos Stodal-t nyugodtan lehet, de a hársfavirág tea is jó köhögés ellen. De, ha tényleg nagyon köhögsz, akkor hívd fel a háziorvost, hogy mit javasol!
3/5 anonim válasza:
szia! Nekem a védőnő mondta a homeos stodal szirupot hogy az jó,vagy 1-2 kanál mézet egyél. Nekem amúgy száraz köhögésem van,azt nemtudom hurutosra is jó e!
4/5 A kérdező kommentje:
A Sdodalra és a Prospanra Én is gondoltam,de a termékismertetőben azt írja,hogy mivel nincs adat arra,hogy okoz-e gondot így inkább kismama ne igya.A mézet megkérdeztem a védőnőtől,bár bizonytalanul,de azt mondta,után kérdezés után,hogy szabad.Sőt mondta a bioparoxot aminek a papírján tiltják az alkalmazását.Nem könnyű nekünk :-)Nem szeretnék ártani a babámnak,de az se lesz jó neki ha lebetegszem.
Köszönöm nektek a válaszokat és ha valakinek van még valami ötlete szavesen várom.
Szép napot nektek!
2009. okt. 28. 11:54
5/5 anonim válasza:
Hársfatea mézzel, nem cukorral és citrom levével, nem citromlével. -nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!