Mitől lehet, hogy a babám nagyon nehezen alszik el és nagyon nyügös és sirdogálós?
Egy két hetes babának semmi másra nincs szüksége csak Rád, mert te vagy az édesanyja. Az illatodra, a tested melegére, a cicire, a tejcsire, és a szeretetedre. Nálunk jól bevált a babahordozóra rögzített kötél-ajtófélfába hitakapó és máris kész a remek babaringató. Kertes házban egy erős fa ágára rögzítve kiválóan levegőztethető és altatható a baba, csak mindig be kell csatolni. Én vettem a fiamnak tönkölypelyvával töltött babapárnát ( Herbáriában lehet kapni )azóta sokkal nyugodtabban alszik. Nálunk is gond volt hogy állandóan a cicimen volt a kicsi, és bizony a nagyobbat is el kellett látnom, meg a háztartást és bizony jött a cumi, mely csak elalvást segítő, egyébként kiköpi. Vegyél Tommee Tippee cumit, az direkt szopis babáknak készült puha szilikon ciciimitáló formájú. ( Brendon 2 db 900 Ft).
Nekem nagyon tetszik a hordozókendő is ( bár nekem még nincsen nagyon fontolom hogy rendelek ).
Este a hitaszéket használjuk a sötétített szobában csendben összebújva szopiztatok.
A babák sokáig nem tudnak egyedül elaludni, nekünk édesanyáknak kell segítenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!