6 hónapos csemetémet még szoptatom, császárral szültem, a mensim megjött azóta, szerintetek most bevállalni a másodikat hülyeség vagy bátorság?
Egyik ismerősöm 8 hónappal az első császár után esett teherbe...Nem volt egy sétagalopp a terhessége,rengeteget fájt a hege,1-2 hetet kórházban is töltött,majd a végén(utolsó pár hét) csak azért nem kellett befeküdnie,mert aláírta,h saját felelősségre távozik.Konkrétan volt olyan orvos,aki megmondta neki,h iszonyú felelőtlenség volt ilyen hamar teherbe esni.
Én nem vállalnám be,vagyis úgy semmiképpen,h nem konzultáltam orvossal előtte...
Én bevállaltam... bár nem szándékosan, nem terveztük, de így alakult! Szoptattam és terhes lettem. Most lesz 1 éves a fiam a jövő héten, én meg jelenleg 32.héten járok. Császáros hegemmel semmi baj nincs, volt egy vérzésem, amivel 3 napot voltam eddig kórházban ( a vérzés oka, hogy a 12. héten megműtöttek mert méhnyakrákot diagnosztizáltak, és conisatio-s műtét keretében kivágták, és később ez miatt volt egy pecsételő vérzésem). Amúgy jól vagyok, az orvosom fontolgatja, hogy hagyja a természetes szülést, ha a hegem engedi!!!
Először megijedtem, hogy mi lesz, hogy fogom bírni, de semmi bajom nincs, több pihenés kell, szerencsére minden háztartási feladatot megtudok csinálni, amikor ébren van, így amikor a kicsi alszik én is alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!