Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kevés a tejem, lehet azért...

Kevés a tejem, lehet azért mert császárral szültem 6 napja?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 08:52
 1/8 Kerria ***** válasza:
74%
Sok minden lehet, szoptasd sűrűn, ne add fel. Sok folyadékot igyál... még beindulhat
2013. jún. 21. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

tedd sürün cicire bőséges folyadék tápszert ne adj neki

ha adsz csak kávéspohárbol

2013. jún. 21. 09:05
 3/8 anonim ***** válasza:

A császár önmagában nem indokolja, hogy kevés a tejed. Nekem például semmi problémát nem okozott, ugyanúgy tudtam szoptatni, mint a természetes szülésem után.

Próbáld többször mellre tenni!

2013. jún. 21. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kevés? Mert eleinte én is mindig azt gondoltam, aztán mikor egy hét múlva mértük a babát, kiderült, hogy bőven elég volt :).

De ha szeretnéd szaporítani, akkor fejjél, igyál sokat, én még ittam teát, meg szedtem homeós bogyókat is.

Nekem császár után csak az 5. napon indult be annyira a tejem, hogy már nem kellett pótlás.

Kitartást, és boldog babázást kívánok!

2013. jún. 21. 09:12
 5/8 A kérdező kommentje:
ráteszem cicire viszont az fájdalmas és közben elis alszik rajta. akkor meg csak feláztatja és sebes lesz. akkor szopik jol ha fáj közben? nem jol szopik? probaljam meg fejni?olyan rossz hogy nem elég neki és tápszerrel kell potolnom mert sír hogy még éhes cici után. mit csináljsk?
2013. jún. 21. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon fájt az elején. Nekem szinte egész nap cicin volt az első pár napban (hétben), mindig mellre tettem mikor sírt.

Jól be is indult.

2013. jún. 21. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! anyukámnak anno(szintén császáros volt) 8.napon indult be a teje.De akkor annyira hogy 2dl-t tudott fejni. Ne aggódj ebben a nagy melegban az én lassan 3 hós fiam is van hogy másfél óránként cicizni akar. Tedd cicire ha éhes,ne foglalkozz azzal h jaj nem telt le az X óra:) Most ebben a nagy melegben ő is szomjas.
2013. jún. 21. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kéne nagyon fájnia - hacsak nem sebes már vagy rosszul kapja be (vagy neadjisten le van nőne a nyelve). Kiázni sem kéne, ha alszik rajta. De kell egy-két hét, amíg hozzászokik majd a melled az újfajta igénybevételhez (kitartás, a fogaknál majd ugyanez lesz.)

Az a jó technika, hogy ha kinyitja nagyra a száját, amilyen mélyre csak tudod, belenyomod a cicidet úgy, hogy a mellbimbó udvarából is csak a lehető legkevesebb látszódjon ki. (Nem fog megfulladni.:)) Ha sebes a cicid vagy akár megelőzésképpen, kenegesd erre való krémmel, pl. Garmasten (de lehet többfélét kapni). Ha túl nagynak/kicsinek/laposnak gondolod a mellbimbód a szoptatáshoz vagy nem bírod, kipróbálhatod a bimbóvédővel való szoptatást is.

Ismeretterjesztés a témában: [link]

2013. jún. 21. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!