Mi a velemenyetek napi 1 kaverol szoptatas alatt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 10:05
1/7 anonim válasza:
Szia!
Attól függ mekkora adag , 1 dl, vagy 1 liter :) Na jó, tudom, valószínű kis adagról van szó. Az nem ártalmas!
2/7 anonim válasza:
Én szoktam inni,de csak reggel.Így ha bezavarna,akkor sem az éjszakánk megy rá.Szerencsére nálunk nem okoz problémát.
Idd jó sok tejjel hígítva,biztos nem lesz baj nálatok sem.
Szép napot!
3/7 anonim válasza:
Én napi 2-t ittam, laza kávé kis tejjel. A babámat abszolút nem zavarta. Ki kell próbálni.
Egyszer ittam vendégségben egy erősebbet, az meglátszott a babámon, 1 órával később aludt el, de a saját főzésűvel nem volt gond.
4/7 anonim válasza:
Én is csak reggelente iszom, és jó sok tejjel! Nálunk szerencsére nem zavar be. A csoki viszont igen! Hascsikarás, álmatlanság, sokat szenvedtünk tőle! Pedig édesszájú vagyok!:(
5/7 anonim válasza:
minden reggel fél liter tejeskávét iszok, semmi baja tőle a kis álomszuszékomnak - most is a délelőtti alvását nyomja, 7 hós
6/7 anonim válasza:
Simán mehet, már a kórházban is lehetett kérni reggelire, azt mondták nem lesz semmi baja tőle.
7/7 anonim válasza:
én néha hármat is ittam, ha kemény éjszakánk volt, nem lett baj, igaz 21 hónapos és imádja a kávét, ő is minden reggel azt kap, csak kölyökkávé formában, koffein nélkül, cikóriából :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!