Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fodrász vagy ez ügyben tapaszt...

Fodrász vagy ez ügyben tapasztalt kismamik, mi a véleményetek a szoptatás alatti dauerolásról?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kiíváncsi, hogy miért ne csak hogy milyet és hogyan lehetne, mert 4 hetes volt a babám amikor tetettem bele de 2 hét alatt kiment:( és nagyon szeretnék bele csak nem tom hol kivel és milyet. Ha valaki tud esetleg jó fodrászt is ajánlaniehhez pesten:)
2009. júl. 6. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Én min.10 éve daurolom.Terhesen is és szopzatás alatt is daueroltam,teljesen jó lett.Viszont,elképzelhető,hogy nem a fodrász volt a hibás.Sajnos a hormonális változások,amik a testünkben zajlanak,eredményzhetik ezt is.Nekem pl.a terhesség előtt zselés műkörmöm volt,de a terhesség alatt lepotyogtak,csináltattam porcelánt és semmi baja.Erre is azt mondta a körmösöm,hogy elképzelhető,hogy változott a körmöm" struktúrája"(keményebb-lágyabb lett) és emiatt dobta le a zselét.

Tudom,drága mulatság,de menj el egy másik fodrászhoz csináltasd meg és ha akkor is kirúgja magát akkor lehet ez a probléma.Melyik kerületben laksz?

2009. júl. 6. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia köszi:) XI-ben tudnál ajánlani esetleg valakit?
2009. júl. 6. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
A XI.-ben sajnos nem,Újpesten és Gyálon tudtam volna.
2009. júl. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!