3 hetes baba. Ugye még visszafordítható? Hogy legyen több tejem? Eddig egy pótlás kell.
3 és fél hetes babám éjjelente és reggel 110-120-at szopizik, viszont a délelőtti szopizáskor csak 60 körül tud kiszívni. Utána ugyan elalszik, de a déli etetésnél megint csak 50 körül,és nagyon éhes marad.Egész délután nyekergés, sírás. Ma kapott tápszert a déli evés után, és az 50 cici után még 70-et cumizott.
Semmiképp nem akarom tápszerezni, de azt mondják, ha óránként cicizünk, nem termelődik elég neki.
Iszom a tejserkentő teát, tegnap óta homeopátiás golyócskázok is.
Tanácstalan vagyok, mert NAGYON szeretném szoptatni! MÉG NAGYON SOKÁIG!
Segítsetek tanácsokkal légyszi!
Sziasztok!
Alakul a dolog! Tegnap eldöntöttem, hogy nem mérek minden szopit, és ha kell, egész nap cicin lóghat Manó. Reggel jól belakmározott 140-et, utána nem tudom, de ha kért, nyammogott, és nyugiban, sok-sok alvással mosolygósan telt el az egész nap.
Köszönöm a tippeket! Megpróbálok tényleg nem görcsölni, meg méricskélni. Igaz, láttam többször, hogy ivott volna, de csak cumizni tudott, de sosem alszik el mélyen, ha éhes marad. Tehát csak elég volt.
Tényleg nagyon sokat gátolhat a para...
Azért keresni fogok egy tanácsadót, hogy tuti minden rendben legyen.
Köszönöm nektek a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!