Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4,5 hónapos a babám, ehetek...

4,5 hónapos a babám, ehetek ilyen ételt?

Figyelt kérdés

Kizárólag csak szopik.

Párom szeretne készíteni zöldséges rakott tésztát.De elég sok olyan zöldséget tesz bele ami eddig tiltólistás volt.Pl:karfiol,lilakáposzta,zöldborsó

Megbántani nem szeretném,mert nekem akar segíteni,mert ma szabadnapos,hogy majd ő főz.Ettem már karfiolos ételt,meg zöldborsósat is és nem fájt tőle a babám hasa.De igy együtt nem tudom h mit vált majd ki.Amúgy max 1 hónapig volt hasfájós 1-2 hónaposan.Banánt azt eszek,semmi baja tőle.Szerintetek?

2013. aug. 5. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg elég sok puffasztós dolog egyszerre. De ha nem hasfájós, lehet, hogy tehetsz egy próbát. Esetleg adhatsz neki Espumisan cseppet már alapból is :)
2013. aug. 5. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:
ha külön már etted, semmi baja nem lesz. én 2 hetes kora óta mindent ettem, soha semmi baja nem volt. apránként ki kell próbálni, ha bírja, egyél legközelebb is.
2013. aug. 5. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk is hasfájós volt, 3 hónapos koráig kapott Infacolt, azóta már ettem sokféle "tiltólistás" cuccot, oké, káposztát nem :) de nem lett semmi gond. újra eszem tejterméket, vagy pl főtt kukoricát, gyümölcsöket (még epret is ettem a szezonban, pár szemet), kávézom, iszok pár korty bort is néha, persze szopik után időzítve. Semmi gond nem volt eddig. próbáld ki te is!
2013. aug. 6. 11:43
 4/4 andi9208 ***** válasza:
ne! káposztát semmiféle képp sem, amíg szoptatsz!
2013. aug. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!