Igény szerint szoptatok, a babám öt hónapos. Mikor ehetek újra zöldborsót?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 15:11
1/9 anonim válasza:
szerintem már ehetsz...próbáld ki!
Én picim 6 hónapos és már 1-2 hónapja simán eszek.
2/9 anonim válasza:
Próbáld meg először kis mennyiséggel. Ha nincs reakció, mehet nagyobb adag. Én egyáltalán nem mellőztem a borsót szülés után sem, nem is hallottam, hogy gond lehet vele.
3/9 anonim válasza:
Én 4 hónapja szoptatok,de nem is hallottam,hogy nem lehet zöldborsót enni.Én azóta számtalanszor ettem.
Semmi baj nem lett a babával,sem velem.
4/9 anonim válasza:
Lehet enni, csak kis mennyiséget. És a közhiedelemmel szemben epret is :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor óvatosan megpróbálkozom vele.
2013. máj. 15. 19:32
6/9 anonim válasza:
Lányok, ne hallgassatok a sok hülyeségre! Mindenbe bele lehet magyarázni valamit. Biztos vagyok benne, hogy nagyanyáink nem jártak étkezési tanácsadóhoz és nem hallgatták a sok modern sületlenséget, mégis itt vagyunk. Ahogy apukám szokta mondani: Az ember mindenevő. Mondom ezt 20 (!!!) évesen. Egyétek azt, ami nektek és a babának jólesik. Ezt csak mi érezzük. Ki kell tapasztalni, nincs 2 egyforma baba - mama páros. Mindenkinek más jó.
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan egyél mindent, már nagy a baba ahhoz hogy megzavarja az amit te eszel!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, tegnap nagyon óvatosan megpróbálkoztam, nem lett belőle baj! Még egyszer köszi a bátorítást!
2013. máj. 17. 12:37
9/9 anonim válasza:
Miert nem szabad zold borsot enni szoptatas kozbe ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!