Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fáj a mellem szoptatás után,...

Fáj a mellem szoptatás után, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Csak az egyik és kb. 2 hete (2 hónapos a gyermekem) amolyan szúró fájdalom, mint amikor hideget iszunk és a fogunk fáj.

2013. aug. 4. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi gond, ne aggódj!
2013. aug. 4. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fájdogál szopi után, ha maszírozom és kifejem belöle a maradékot akkor jobb..
2013. aug. 5. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt gondolom,hogy nem természetes. Természetes az, ha a szülés fáj, de ez nem :(

Ez bele-bele nyilaló fájdalom, amitől néha nem is tudok éjjel visszaaludni.

2013. aug. 5. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Akkor menj vele orvoshoz, és ne itt kérdezd meg mitöl fáj..
2013. aug. 6. 07:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Jah, hogy ez oldal nem azért van,hogy kérdezzünk?? Akkor miért is? Az orvosom szabadságon van!
2013. aug. 9. 06:35
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Látod hogy nem vagyunk orvosok, senki nem tudta megmondani mitöl fáj a melled, én nagyon sajnálom hogy fáj! de az okát nem fogja neked tudni így senki megnondani, ez az oldal egy picit más jellegü kérdésekre van inkább.. én komolyan mondtam hogy ha nekem fáj és nyilalgat akkor kifejem a maradékot és maszírozom, esetleg meleg vizzem zuhanyoztatom, ha ezzel nem tudtam segíteni, arról nem tehetek..
2013. aug. 9. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem kb 8 hetes koraig fajt igy a mellem, ahogy irod, szoptatasok kozott, nekem olyan erzes volt a szuras mellett,mintha lehuztak volna rola a bort. Nekem a szuleszem uh-t javasolt, az teljesen negativ lett, a gyermekorvos nem tudott mit mondani. Viszont az uh-t vegzo orvos mondta, hogy ez attol lehet, hogy nagyon dolgozik a mellem, all be a keresket-kinalat, illetve tanacsolta, hogy minden szoptatasnal szoptassa, mindket mellbol, mar miutan hazaertem igy tettem s azota mintha elvagtak volna.

Remelem Neked is gyorsan rendbe jon!

2013. aug. 9. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!