Lehetséges ez? ( nekem rémisztő )
Kislányom 3 hónapos kora óta nem fogadta el a cicit.Innentől kezdve nem szoptattam.Pár nap múlva 9 hónapos lesz és ma vettem észre,hogy ha megnyomom a mellbimbómat még most is tejcseppek jelennek meg rajta(?!)
Meddig normális ez(?)
Kicsit rémisztő a számomra,hogy ennyi idő elteltével ezt tapasztalom.
Hozzáteszem azt,hogy olyan sárgás a tej mint mikor megszültem.
Hallottam már olyan anyukákról akinek nem apad el a teje.
Ilyen lennék én is(???)
5x6x megnyomtam mindig jött belőle,először azt hittem,hogy nem fog másodszorra de mégis..
Légyszíves segítsetek!!!!!
De ennyi ideje nem fejtem és még mindig van benne?
Nem érzem,hogy tele lenne de ha megnyomom cseppek jönnek.
Most csak ezt a linket találtam:
- a legvégén írja, hogy akár egy évig is jöhet még tej a mellekből, és én is úgy emlékszem, hogy egy év körül normális még, mert anno hasonló okokból kutattam utána. Ez egyébként egyéni, attól függ, hogy a prolaktin szinted mikor áll vissza. Fontos, hogy ne nyomogasd, ne ellenőrizgesd folyton mert az fenntartja. Mondjuk elég ha 2 havonta 1x megnézed. Nincs vele egyelőre teendő, ha esetleg kistesót szeretnétek, akkor viszont bekavarhat (de ez sem biztos).
Kistesót nem szeretnénk egyenlőre.Fiatal vagyok(23 éves) és még ráérek akár 10 év múlva is.:)
Köszönöm a válaszodat.
Én is örülnék neki ha a lányom még szopna.:(
Ha esetleg nem múlna el magától és annyi lenne leadnám ha lehetséges..lehet,hogy másnak jól jönne.
Nekem nem 1 csepp jön belőle ha megnyomom hanem több.Mind a kettőből.
Butaság lenne lefejnem?Fogyózok most indult be -3kg.Míg szoptattam olvadtak le a kgok.Ara gondoltam,hogy lefejem ha beindul és kiöntöm a tejet....
Butaság?
Jelenleg dohányzom.
Van még 5 szál cigim a dobozból utána nem szeretném szívni.Leszoknék róla.Mert rengetegbe kerül.
Addíg míg nem megy ki a szervezetemből a nikotin nem szívesen adnám a lányomnak a tejet..
Aztán lehet,hogy utána sem inná meg.Majd eldöl minden esetre ha lesz elegendő mennyiség mindenképpen neki adom.
Hozzáteszem,hogy terhesség alatt és szoptatás alatt egyáltalán nm dohányoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!