Mindenképpen muszáj a tápszer már ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Kisfiam 9 hónapos, most nagyon úgy tűnik, hogy le akar állni a szopizással, reggel már nem, pár napja már este sem akar, leteszem és átfordul, felül, és már félálomban sem nagyon akarja csak pár szívás erejéig. Még talán hajnalban rendesen kéri, de már azt sem olyan intenzitással, lényegében szerintem ha vizet adnék neki, attól is visszaaludna. De ameddig hajnalban kell neki, addig ezt szeretném. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem bírta ki 1 éves koráig, és nagyon nem akarok tápszerezni. Cumisüveget nem ismeri. Minden nap kap tejpépet, túrót, natúr yoghurtot, időnként sajtot a főzelékbe. Mindenképpen kell neki tápszert adni? Munkatársam mind3 gyereke 9 hónapos koráig szopizott, de ő egyiket sem tápszerezte utána, viszont tejet sem adott nekik 1 éves korukig. A tejtermékek voltak plusz napi 2szer tejpép. Volt valaki ugyanígy? Rengeteget próbálkoztam, hátha megint megjön a kedve mint legutóbb, de most nem úgy néz ki, és már néha-néha erőltetésnek tűnik részemről, amit csinálok, de ezt nem akarom...2013. júl. 29. 21:51
1/7 anonim válasza:
A nagylányom (6 éves) 8 hónaposan állt le teljesen a cicizéssel- akkor is már csak este szopizott. Nem adtam Neki tápszert,és csőrös pohárból ivott. Tejterméket sem adtam neki sokszor- pl hetente 1x joghurtot,2 hetente tejbegrízt főztem,havonta 1x pudingot főztem és havi 1x túrórudit kapott.
2/7 anonim válasza:
Nem értem miért ellenzed ennyire a tápszert, ha adsz neki tejpépet. Az gyakorlatilag kanalazható állagú cukrozott tápszer.
3/7 A kérdező kommentje:
Elsőtől kérdezném, hogy a pudingot és a tejbegrízt rendes tejből csináltad? Már 8 hónaposan adtál neki?
Második igen tudom, hogy tápszer az alapja a tejpépnek, vszínű másképp fogom fel, lélektanilag nekem más azért mégis. Alapból nem eszik a kisfiam semmi cukrosat, sósat, a tejpép a kivétel, az is csak a tejalap miatt, ha még rendesen szopizna, nem adtam volna neki....nem tudom, én mindig is ódzkodtam a tápszertől, imádtam szoptatni, de a babám akaratán nem tudok változtatni
2013. júl. 29. 22:12
4/7 anonim válasza:
de teed még lenne?akkor fejd ki neki és add had igya meg vegből,vagy magát a tejet nem szereti már?!
5/7 anonim válasza:
A kisfiam is ennyi idősen hagyta abba a szopit, viszont pohárból megitta az anyatejet, úgyhogy 1 éves koráig fejtem neki naponta 2 x. ,és csőrös itatóból itta.
6/7 anonim válasza:
1. vagyok. igen,rendes (házi) tejből.
7/7 anonim válasza:
Ha van tejed és nem issza meg a lefejtet, add le, mert sok anyuka szeretne anyatejet,de soha sincs elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!