Cicifüggő baba átszoktatása üvegre, cumira. Tejelapadás miatt?
Sajnos családi dolog, de fogy a tejem, még kevés és ritka hozzátáplálással elvagyunk (csak így szinte egész nap cicin lóg), de fel akarok készülni és nem akkor ott állni tétlenül. Tejserkentés ügyben már mindenen túl vagyunk :S. Ha van valami bevált módszer, tanács, bármi. Olyan jó lenne, ha lehető legkevesebb lelki sérülése lenne a babámnak emiatt.
Jelenleg még Esténként cicin alszik el.
Nagyon fog fájni a lelkem, ha nem tudom neki ezt megadni, így gyűrjük a cicit rendesen.
Majdnem mindenki a kèrdêsre vàlaszolt :-)
Extra cicifüggő babàm nem szopizhatott egy hètig...gond nèlkül elaludt tàpszer ringatàs utàn.
Sajnos van. A családomban minden női tag ebben a cipőben járt :(. Én még szerencsésnek számítok, hogy Ennyi és eddig van tejem.
Persze mint minden ilyen helyzetben levő anyuka én is szívesen aludnék többet, de a helyzethez mérten egész sokat alaszok és nem stresszelek.
kedves 3.ik volt nállatok szopási inger, ha igen azt, hogy elégitetted ki a babónál?
Nekem is lecsappant a tej, pedig éjjel is cicizik még 7 hónaposan is. Sajnos előfordul az ilyen. Próbáld bevezetni a kanalas étkezéseket minél hamarabb. Nekünk már csak este, éjjel és reggel van cici, most próbálom leszoktatni az éjszakai ébredésekről, mert 7 hónapja nem aludtam rendesen, ez is hozzájárult a tej csökkenéséhez. :(
Cicifüggő az én kisfiam is, de már sokat javult. :)
Kérdező, mennyi idős a babád és konkrétan mi a problémád?
Mert ha cicifüggő a babád, ahogy írod, akkor pláne jó lenne szopis megoldást találni a gondodra... Gyanítom, hogy te is ennek örülnél jobban. Hátha tudunk neked hasznos tippet adni.
Köszönöm mindenkinek aki eddig hozzá Szólt.
Nos a babám 3 hós. De hidd el mindent kipróbáltam, eredménytelenül ezért tartok ott, hogy már ebben a témában kérek ötleteket ilyen helyzeten átment anyukámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!