Miért van az, hogy akik szoptatnak, olyan lekezelőek a nem szoptatós (tápszeres) anyukákkal szembe?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 22:25
11/16 A kérdező kommentje:
Én a lányom 1 éves koráig szoptattam, a fiam 4 és fél hónapos, anyatejes ő is. Tegnap nézegettem itt, hogy ki hogyan kezdi a hozzátáplálást. Ekkor tapasztaltam ezt.
2013. júl. 24. 20:20
12/16 anonim válasza:
10-es, ebből nem az látszik, de neked is gratulálok. Engem is lepontoztak, pedig én nem azt írtam, amire te gondolsz.
Akkor az is személyes sértés volt, mert ráhibáztam.
13/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, valóban nem mindenki lekezelő. Csak sokan úgy szólnak hozzá kétségbeesett kismamák kérdéseihez. pl. ha nincs elég teje...
2013. júl. 24. 22:02
14/16 anonim válasza:
Teljesen igazad van, én is ezt tapasztalom.
15/16 anonim válasza:
"...nekik van egyfajta üldözési mániájuk, vagy nevezzük túlérzékenységnek. Bántja őket, hogy nem szoptatnak, rejtve vagy kimondva kudarcként élik ezt meg. "
Ha egyszer NEM AKAROK szoptatni, akkor mi a csudáért élném meg kudarcként, hogy nem szoptatok?
16/16 anonim válasza:
A tápszerrel tápláló anyukákon belül nagyon pici az a csoport (amibe Te is tartozol), már-már elhanyagolható a számuk (legalábbis remélem!), akik kezdettől fogva nem is akarnak szoptatni, és ezt előre el is határozzák. Természetesen ők nem élik meg kudarcként (bár ez még évekkel később át is fordulhat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!