3,5 hetes babám folyton elalszik a cicin. Mit csináljak?
nem vagy béna:) ezek a kisbékák még alszanak rengeteget, az enyém is állandóan bealudt. A tarkóját kell csikizni, vagy a talpacskáját masszírozni, így ébred tud maradni.
A fejésről meg: biztos hogy van a cicidben? Mindig szopi után próbáltad eddig fejni?
Mintha magamat olvasnám! 1 hete dettó ilyen kérdést írtam ki. Nálunk is másfél órát tartott a szopi, és hiába, mindig csak keveset szívott belőle, ha 20 percig, ha másfél órát hagytam rajta, ugyan annyit evett, aztán meg sírt hogy éhes. Viszont ha 1 óra múlva újra cicire teszed, akkor megfájdul a hasa mert a friss tej keveredik a félig emésztettel.
Mi áttértünk arra, hogy 2-3 óránként fejek, vettem elektromos aventet (szuper), és cumisüvegből adom neki a 80-110 ml-ket, mikor mennyit kér. Így már kiegyensúlyozott és jobban is alszik. Persze előtte megpróbálom mindig kínálni ciciből, de valahogy nem az igazi, bár a mellbimbóm sem az a kiálló fajta...
Próbáld csipkedni finoman az arcát, vagy ahogy írták, csikizni a tarkóját, hátha beválik, nálunk nem segített.
Kitartás! Jó babázást!
3 hetes babóca anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!