6,5hos a kisfiam, elutasitotta ma ejje a cicit, es konyorogve sirt:amamma, amamma. Mi baja lehetett?
2 hete mar nyugtalanul alszik,2 foga azota ki is bujt,nathas is volt,kohogott is,hoemelkedes is volt.De ilyen meg nem volt,hogy a cicit ne fogadta volna el.Az mindig mindenkor vigaszt jelentett,de ma ejjel felebredt a megszokott idoben,es raharapott,es sikitott.Alig tudtam megvigasztalni.Szerintem meg a szomszed is felebredt.Ijeszto volt,megremultem.Also ket foga mar kibujt,felul nem latok semmit,de alul oldalt ket helyen is van feher potty az inyen.De most felul kene jonni,nem?
Reggel hatkor mar rendesen cicizett.Napok ota etvagytalan,pedig nagyon jol haladtunk a hozzataplalassal,imadott mindent,most 60-70 gr korul megall a gyumivel,fozivel,peppel...Mi lehet a gond szerintetek?
antiiotikumot kap 2. naja a hurutos kohogese,nathaja ,laza miatt.csak kezben van el most is,husz perceket alszik,orvos latta,torka szep,tudeje tiszta,de valami van.alig eszik.9 kg,kinaljam 4 orankent?eddig 3 orankent vett,sirdogal mindig
hulla azn egesz csalad
mit tegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!