Mennyit hízik 4 hónapos babátok hetente?
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 23:33
1/9 anonim válasza:
Az én lányom 4-5 hónap között így hizott:
40-130-160-150-50.
Ő havi fél kilókat hízik születése óta, 5 hónaposan 6,4 kiló és 69 cm volt.
2/9 anonim válasza:
szia! az én babám pont tegnap volt 4 hónapos és már megduplázta a súlyát. 3,95 volt születésekor, most pedig 8 kiló. anyatejes volt sokáig, most is az, de két hónapja az utolsó kajcsija tápszer.
3/9 anonim válasza:
Szia. Az en kislany babam nemreg mult 4 honapos. 3 honapos koratol hetente 100-150 gr-ot hizik, epp hogy uti a minimumot, de nagyon sokat mozog, igy a 4-dik honapi meresen 6645 gr volt. Csak anyatejes.
4/9 anonim válasza:
Függ a tej "minőségétől", hogy mennyire zsíros. Elvileg havonta az első hat hónapban 600 gr-ot kell-ene híznia, azaz hetente 150 gr-ot. De van hogy az első héten 100-at majd 200-at hízik. Az a lényeg, hogy a havi átlag meglegyen.
5/9 anonim válasza:
Az en kisfiam mindig az atlagnal kicsit kevesebbet hizott, 3,75kg-al szuletett, 3 honap es 3hetesen 5,62kg volt.Sokat szekalt a doki vedono emiatt, de mar ne izgatom magamat. A parom ugyanilyen volt kisbabakent :) Amugy mi is anyatejesek vagyunk. Minden jot.
6/9 anonim válasza:
Utolso valaszolo vagyok: a kerdesre a valaszom heti 70-80-110 gr-okat hizik csak.
7/9 anonim válasza:
Az én babám már egy picit nagyobb, de így hízott 4 hónaposan:
szül.súly: 3450
4hó: 7240
4hó 1hét: 7340
4 hó 2hét: 7500
4 hó 3hét:7660
5 hónaposan: 7860
Csak anyatejes volt!
Szia!
8/9 anonim válasza:
Ha azt látod, hogy fejlődik, egészséges, boldog, kiegyensúlyozott baba, akkor ne törődj a számokkal. Persze vannak mércék. Az én kislányom "az előírt mérce" szerint alig gyarapszik. Ez nem így van, csak nem azt a mércét veszi alapul. Heti 100-115 hízik körülbelül, de volt, hogy egy-két hétig 200-215, utána megint csak 100körülieket hízott. Majdnem 4,5 hónaposan 6kg volt.
Csak nyugi! Látni fogod mérce nélkül is ha baj van.
9/9 anonim válasza:
Bocsi, az előző vagyok. Az én kislányom is csak anyatejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!