Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Beszéltek a babátokhoz szopizá...

Beszéltek a babátokhoz szopizás közben? Vagy mindketten csöndben pihiztek olyankor?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Szia!Mi csöndben vagyunk,inkább figyelem,ahogy szopizik.Imádom,mikor már csücsöríti a kis száját,mikor közelítek hozzá!!

És te beszélgetsz neki?

2009. okt. 21. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
nem beszélek hozzá, mert ha beszélek, akkor elvonom a figyelmét - csak nézem, ahogy belefeledkezik a nagy elégedett cummogásba és kisimul :)
2009. okt. 21. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
anno én is azt olvastam, hogy nem szabad elvonni a figyelmét, mert ez komoly munka részéről! Ha elkezdek beszélni hozzá, abbahagyja, rám figyel stb.
2009. okt. 21. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
éjjel sosem, de mikor már nagyobb az elején bíztatom pár szóval, és amikor nézegetni kezd közben akkor is, mert szerintem, amikor már nem annyira megerőlteteő ők is unatkoznak olykor, ezért csavargatják a hajukat, az enyém pl. mutogatott közben majd megzabáltam!!!!
2009. okt. 21. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélek a fiamhoz (4,5 hónapos), megfigyeltem, hogy őt megnyugtatja, ha beszélek hozzá. :) De ez máskor is így van. A monoton, halk beszéd jobb mint ha nagy csöndben ülünk és esetleg valahonnan egy hirtelen éles zaj megzavarja.
2009. okt. 22. 07:39
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Nem beszélek hozzá simogatom a kis buksiját.Egyébként egész nap szövegelek neki,mindig mondom mit csinálok.Zavarja ha szopi közben beszélek.

Mirt lett mindenki leszavazva? Nem értem.

2009. okt. 22. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

Én sohase beszélek hozzá, magamra teszem eszik és leteszem.

Közben általában netezek vagy telefonálok.

2009. okt. 22. 09:10
 8/10 anonim ***** válasza:
52%

Nézegetem csöndben.

A szünetekben meg inkább ő beszél...

4 hós

2009. okt. 22. 10:34
 9/10 xStefix ***** válasza:

Az első időkben csendben bíztattam az első percekben vagy ha megakadt, aztán mikor elkezdett kifelé érdeklődni, külön zajmentes szobába vonultunk és csendben üldögéltem, gyönyörködtem benne. Mostanság pedig félálomban szendergek, ekkor van rá kínálkozó alkalom. :)

20 hónapos kislány anyukája

2009. okt. 22. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
10 hetes a babóm és Én esti szopiknál nem beszélek hozzá (könnyebben visszaalszik)csak a nappali szopiknál.Akkor sem egyfolytában csak keveset hogy nyugodtan egyen.
2009. nov. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!