Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért cibálja a 3 hetes babám...

Miért cibálja a 3 hetes babám a mellbimbómat szoptatás közben?

Figyelt kérdés
miközben eszik, néha meghúzza a mellbimbómat. nem engedi el, nem szűnik meg a vákuum sem. ennek van oka? ez jelent valamit? rosszul csinálom? (eddig nem csinálta, ezt pár napja kezdte el)
2013. júl. 21. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak rájött, hogy tud ilyet is csinálni. Ha neked nem fáj, Ő pedig szépen eszik utána, akkor semmi gond. Majd megunja. :)
2013. júl. 21. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt csinálja, 3 hetes. Szerintem amikor kifogyott a cici, vagyis amikor már nehezebben jön a tej. Legalábbis nekem az alsõ 10 percben nem cibálja.
2013. júl. 21. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ezt csinálja, 3 hetesek vagyunk. 2o perc szopi után kb cibálni kezdi és még nyikorog melléje. Rájöttem ha ilyenkor átteszem a másik mellemre megszünik mindez és újra rendesen eszik. Az van h három hetesen egy növekedési hullám van, több tejet igényelnek egyszerre, és gondolom mikor már cibálni kezdi jelzi h kifogyóban van, vagy már nehezen jön... Én ilyenkor még hagyom kicsit kinlódni, h a mellem vegye a lapot h többet termeljen, aztán átteszem a másik mellemre, h onnan is kapjon kis pótlást... Próbáld meg... :)
2013. júl. 21. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én háromhetesemnél is ugyanez van! Én is annak tudtam be, hogy már nehezen jön a tej (az elején nálam sem csinálja), illetve néha akkor is ez van, ha rossz szögben fogom. Én szerintem viszonylag sokáig rajta szoktam még hagyni, egyrészt, hogy több termelődjön, másrészt, hogy ne az előtejjel lakjon jól, harmadrészt meg azért, mert jön belőle a tej, ha megnyomom - dolgozzon érte kicsit.
2013. júl. 21. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én 2 hetes babám is ezt csinálja, én is még rajta hagyom öt, és csak akkor teszem át a másikra ha már elengedi a mellbimbómat... enyém is nyikorog még hozzá, és néha a kezével is hadonászik.
2013. júl. 22. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
az enyém is hadonászik, és a kis körmei olyan élesek, hogy mindig összekarmolja a mellemet. a múlt héten elkaptam a mellbimbómat, rámarkolt, és csavarta. alig tudtam kiszedni a kezéből, miközben nyüszítettem. mostmár figyelek rá :) és az enyém is morog, mint egy kiskutya :)
2013. júl. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!