Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Első babámat nem tudtam...

Első babámat nem tudtam szoptatni most vajon mi lesz?

Figyelt kérdés
2. babám várom a lányom nem tudtam szoptatni fejegettem neki 3 hétig de nem nőtt a mennyiség csak egyre jobban csökkent szopizni nem akart és egyből el is aludt, most félek hogy a második babámmal is ez lesz
2013. júl. 15. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a két fiamnál volt igy. Aztán harmadjára azt mondtam nem érdekel senki véleménye , igény szerint szoptatok, nem fejek, nincs ideggõrcsöm minden alkalommal amikor cicire rakom. 1 év és 3 honapja szoptatok.

Egy próbát megèr, próbáld ki.

2013. júl. 15. 13:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Fejni minden képpen szeretnék majd már csak azért is hogy gyarapodjon még a szopikon kívül és tudjak fagyasztani is, de remélem most össze fog jönni, sokan mondják hogy ez genetika ha téyleg az akkor nekem is kellett volna tudjam szoptatni a lányom mert a családba mindenki szoptatta a gyerekeit
2013. júl. 15. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Igény szerint szoptass, de szerintem ne fejj, ha a baba jól szopik. A legtöbb esetben a rossz szoptatási technika a sikertelenség oka. A helyedben felvenném a kapcsolatot egy szoptatási tanácsadóval, es ő jó tanácsokat fog adni.
2013. júl. 15. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ami a legfontosabb: már a szülőszobán mellre tenni, mert akkor biztos hogy jó a kezdet a szopási technika kialakulásához. Ha lehet, rooming-int kérj és szoptass igény szerint, ha kell, akár fél óránként az első napokban. FEjni nem szükséges, ha van tejed, akkor fagyasztani is felesleges, hiszen az igény szerintnek pont az a lényege, hogy minél előbb kialakuljon a keresletz-kínálat, vagyis szopi közben termelődjön a tej és pont annyi, amennyire a babának szüksége van.
2013. júl. 15. 16:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Fejni a késöbbi hozzátáplálás miatt szeretnék mert a főzelékeket azzal szeretném besűríteni
2013. júl. 16. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok okoskodni, de ha a hozzátáplálás mellett tudsz szoptatni, akkor jó, és a főzelékeket érdemes krumplival, vagy rízzsel sűríteni a keményítőtartalmuk miatt. Szerintem kezdj el szoptatni, és majd meglátod, mennyire indul be a tej. A hozzátáplálásnál hadd szokja a baba a zöldsegek ízeit.
2013. júl. 16. 08:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Se a krumplit se a rízst nem volt hajlandó megenni a lányom semmilyen formába így amit kaptam anyatejet a barátnőmtől azzal sűrítettem neki.
2013. júl. 16. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más, még ha testvérek is. Szoptass minél többet, és nem lesz gond! Én nem fejnék. Sok sikert, és ne görcsölj. Az, hogy elsőre nem úgy ment, nem jelenti, hogy most sem fog. Menni fog az, nekem is a 2.-nál sikerült.
2013. júl. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!