Ha az első babámat minimális ideig tudtam szoptatni várható h a 2. -nál is így lesz?
Barátnőmnek két császárja volt. Az elsővel tej+tápszer ment 2 hónapig, akkor elapadt. A második baba meg hat hónapos koráig rendesen kapott anyatejet.
Olyan dolgokat érdemes inni, amiben sok a maláta pl. alkoholmentes (lehetőleg barna) sör és cikória(koffeinmentes) kávé. A Minden alkalommal rendesen mellre kell tenni a babát, h az ingert kiváltsd.
Nem biztos egyátalán!!
Amire figyelj, hogy ne azt gondold, hogy benned van a hiba és valami borzasztót követsz el, ha pl nem 24 hónapos koráig tudod szoptatni. Azonkivül szülés után sok folyadék , rendes étkezés , és nyugodtan, szépen mellrerakni a babát. Nem kell fejegetni, meg óránként méricskélni,idegeskedni. Csak nyugodtan. És akkor sem elkeseredni, ha apadna. Nem ez adja meg valakinek az "anyaságát"!
Ezt az oldalt olvasgasd és jegyezd meg a tanácsokat, mert sokat segítenek!
Ez még nem jelent semmit.
Amit tehetsz, viszed magaddal már a kórházba is a homeós szereket, urtica urens, ricinus communis és a 2-3. naptól már szedheted napi 3-4 x 5 golyót. Igyál édeskömény teát napi 2-3 bögrével ezen kívül óránként legalább egy pohár folyadékot. Nekem a rostos őszilétől volt nagyon sok tejem.
Amikor már otthon vagytok , amikor csak nyekken a babád, már rakod is mellre, akár fél óránként is.
A méregetést nem javaslom, mert akkor csak idegesíted magad, h miért eszik egyszer többet máskor kevesebbet.
Egy szoptatás akár 1 óráig is tarthat.
Pihenj napközben is nagyon sokat, házimunkát hagyd a családra.
Remélem tudtam segíteni 17 hós kislány anyukája, védőnő
nem torvenyszeru.En az elso gyerekemet harom honapig szoptattam,a masodikat meg ket evig.Pedig az elsonel allandoan fejtem,meg szoptattam,mert azt mondtak ugy kell.A masodiknal pedig csak nagyon keveset fejtem,es o az elso perctol 4 orankent evett.igaz akkor jo sokaig.
Szerintem is az a lenyeg,hogy mindig ciciztesd meg ha keri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!