Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van pár szál erősebb szörszál...

Van pár szál erősebb szörszál a mellbimbóm körül és nem tudom hogy igy szoptathatok e nem e árt a babának. Mert én ugy hallottam hogy igy nem engedik a szoptatást mivel megfertőzödhet a baba szája. Igaz ez?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 21:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöd egy agytröszt lehet....
2013. júl. 14. 21:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Miért? szerinted a sz ismerősőm hülyeséget mondott?
2013. júl. 14. 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Emberek, ez egy kamu kérdés, ilyen nincs :-))))))!
2013. júl. 14. 21:56
 14/21 A kérdező kommentje:
Miért kamuznék? Komolyan kérdeztem!!!
2013. júl. 14. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak valami vicc!

Nekem is van a bimbóm körül,de SOHA senki nem mondott nekem ekkora marhaságot!

6 hónapja szoptatok,gond nélkül,és köszöni a lányom is nagyon jól van :))))

2013. júl. 14. 22:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy kerdes a kerdezohoz: hogyan tud egy sxorszal "bokni" szerintem ez fizikai keptelenseg..akarmilyen puha a baba szaja az csak szor basszus nem rozsatuske.. ekezeteket nem poenbol nem irtam mielott beszolna valaki
2013. júl. 14. 23:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen a rózsatüskén vinnyogva röhögök :) főleg, mrt érintett szőrösmellű anyuka vagyok magam is. Egy szemöldökcsipesz annyira jól orvosolja a problémát, hogy még sose jutott eszembe agyalni ezen, pedig már kezdéskèppen a férjem száját is bökhette volna, amikor még a gyerekeink sehol se voltak. Egyébkènt pedig javasolt a mellbimbót sima vízzel lemosni etetés előtt, és ha utánaolvasol van egy termèszetes baktériumflóra minden emlős mellbimbója bőrén, pont a kicsik fertőzés elleni véde
2013. júl. 15. 00:14
 18/21 anonim ***** válasza:
* védelem érdekében. bocs, lemaradt a vége.
2013. júl. 15. 00:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, nekem is van pár, semmi baja nem lett soha egyik gyereknek sem. De bevallom, soha nem hallottam ezt... Akitől hallottad az nagy hülyeséget mondott. Nem csak szivatni akart?
2013. júl. 15. 01:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem, nekem is megvannak a szőrszálaim. A gyerekeim gond nélkül szopiztak, ill. A kisebb még szopizik.

Talán még jó is, ha böki a szájukat a szőr, mert könnyebben áttörnek a fogacskáik:)

Mellesleg az anyatej hatékonyan véd a kórokozóktól, úgyhogy ne aggódj, a cicidtől, brmilyen sörtés is, nem kap fertőzest a ded.

2013. júl. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!