Ha az apuka dohányzik (napi 10 szál), akkor az mennyire rontja a katonáit? Lehet, hogy emiatt nem jön a baba már 8 hónap próbálkozás után sem?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 22:11
1/7 anonim válasza:
áááá a férjem füstölög mint egy gyárkémény de rögötn teherbe rakott:-))
2/7 anonim válasza:
Ui: nyilván van valamennyi kockázati tényező de nem annyi mint gondolnád szóval valami más bibi van.
3/7 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy rontja - de egy alaposabb kivizsgálás után biztosat lehetne tudni, nem csak találgatnátok.
4/7 anonim válasza:
mi mindketten napi 1 dobozzal szivtunk es megis osszejott egy felev utan,ugyhogy annyira nem befolyasolja szerintem
5/7 anonim válasza:
Nálunk se befolyásolta,pedig mi nem is terveztük,megszakitással is összejött. Napi 1,5 dobozzal szivtam én is meg a párom is. Valami más ok miatt nem jön nektek össze.
6/7 anonim válasza:
Nekem is dohányzik a férjem és voltunk spermavizsgálaton. tökéletesek a katonái és most másfél év után terhes lettem. azért az is igaz, hogy e vitamint etettem vele minden nap, meg egészséges ételeket evett/eszik. kitartás. én a cickafark teának köszönhetem, hogy terhes lettem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a válaszokat! Akkor tényleg valami más lehet.
2009. ápr. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!