2 hónapja szoptatok de épphogy elég a tejem. Sose lesz több?
Figyelt kérdés
iszom a laktoherbet+szedem a more milket. de úgy érzem semmit nem használ. van hogy csak 50ml van egy cicibe, fejni se tudok soha, félretenni se sikerült még. 2- 2,5 óránként etetek(éjjel is). mit tudnèk még tenni?2013. júl. 13. 21:26
11/12 anonim 

válasza:

Kedves lepontozó! 4-es vagyok. Mit írtam ami nem nyerte el a tetszésedet? Nyomkodd máshol az egeredet!!!
12/12 anonim 

válasza:

na és 2 hónapos babánál a 2-2,5 órás szoptatsok kifejezetten jók :) az én gyerekeim volt, hogy ennél sűrűbben ettek ennyi idősen, gondolj csak bele, milyen pici még (a gyomra is!)
ha pedig éppen elég a tejed, akkor nem kell több ;)
lassan beáll a kereslet-kínálat, hogyha a baba igényei szerint szoptatsz
és nyugodtan tedd vissza a szopi végén az első melledre, ha kettőből szoptatsz vagy a másikra, ha csak egyből, hiszen abban még bőven lesz!
(én mindkét babámnál sikertelen voltam a fejésben, be se indult se kézre, se mellszívóra, de próbaszopásoknál volt, hogy 3 hónaposan 150 ml-t ettek.. nem mindenki tud hatékonyan fejni, abba is bele kell jönni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!