Laktoherb tea v. Utrica urens ch 5 az ami használ? 3 hónapja szoptatok, de mostanában mintha csökkenne a tejem.
A baba szépen gyarapodik, most több mint 1 kg-ot hízott ebben a hón-ban, de egy evésre nem eszik sokat, 3 óránként szopizik, kb. 7-szer..
A Laktoherb teát eddig mindennap ittam napi 1-2 csészével, de szerintem már nem hat. A homeos bogyót kúraszerűen kell szedni?
Én laktoherbet ittam, de nem csészével, hanem 1literbe tettem 1filtert és akkor így simán megittam egy nap 1-2liter teát :) Emellett őszibaracklétől is éreztem a tejmennyiség növekedését.
Viszont nem lehet az, hogy most állt be a kereslet-kínálat és csak azért érzed "kevésnek", mert nem feszül a melled? A baba jól lakik? A mellfeszülés nem mindig jellemező. Nekem rengeteg tejem volt/ van, most 2.5éves a lányom és csak az elején éreztem mellfeszülést, meg amikor a szopik száma csökkent és még többet termeltem, mint kellett volna
éppen ez az, hogy nem mindig tudjuk, hogy jól lakott-e.
próbáltuk kiegészíteni tápszerrel (nem szívesen), de kibukta. úgyhogy az felejtős. legalábbis az a típus.
ha nem lakik jól, akkor hiszti van, de van hogy kevesebbet eszik, és utána alszik mint a tej.
nekem a laktoherbtől fájt a babám pocija. nyugodt szívvel ajánlom neked a more milk plus kapszulát. nem olcsó, de garantáltan hatásos!!!!!
de próbálkozhatsz a homeos bogyikkal, én azt nem próbáltam, de sok jót hallottam. nekem ez a kapszla istenien bevállt, így nem mertem váltani!
remélem neked is használ!!
3 hónaposan van egy növekedési ugrás. Az urtica jó, szedd egy hétig, majd tarts pár nap szünetet.
Ha igény szerint szoptatsz, biztosan lesz elég :)
nem kell a tea, többektől hallottam h hasfájást okoz.
igen nagyon drága ez a kapszula, de megéri.
én is úgy voltam vele, lesz ami lesz, megpróbáljuk, hátha ez hat, és tényleg bevált.
és ha 2-3óránlént eteted a picit, nem marad éhes! hidd el, ne add fel és ne adj neki tápszert!
nekem is voltak esték mikor azt hittem elfogyott a tejcsim a pici meg sírt, de aztán reggelre tele volt a cicim..
kitartás!!!!! :)
köszönöm!
szerintem első körben megpróbálom a homeos bogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!