6 hetes babámat, hála istennek tudom szoptatni, de a mellemen kezd látszódni, hogy két szopi között egy-egy méretet nő, és csökken a mellem. Biztos más is így van ezzel, de esetleg van valami praktika, hogy ne legyen üres "uzsis" zacskó egy év múlva?
Talán krém, vagy mell erősítő torna, de ugyis változni fog.
Sajna. Szerencsére az enyém 2 hétig szopizot mert közbejött egy műtét.
2009. okt. 19. 11:41
2/11 anonim válasza:
Szerencsére?!?! Ezt most ugye nem komolyan mondod? Meg műtét... mind2 erősen negatív, akkor miért volt neked szerencséd? Én 18 hónapig szoptattam a kisfiam, háátt..látom rajtuk , hogy nem a régiek,de nem vészes, genetika. Mondjuk nekem mindig pici cicim volt, sztem azokon nem annyira látszik talán, de ez mindenkinél más. Szóval én a mellkasom elé emelem a két karom, összeszorítom a tenyereimet, közben feszülnek a mellizmok, összenyomhatsz így a melleidet előtt egy labdát is, különböző magasságokban vagy fekvőtámasz, azt azért még ilyen korán nem ajánlom neked. Én kenegetni nem nagyon mertem, hogy nehogy az idegen illat miatt elutasítsam a kisfiam a ciciket.
2009. okt. 19. 11:59
3/11 anonim válasza:
Igen, közbejött egy vakbél műtét, így nem lett ebböl gondom.
De próbálgass valami tornát, hátha sikerrel jársz.
Az én mell méretem mondjuk nőtt terhesség alatt, de vissza
ment majdnem az eredetire. Nem lett csíkos, nem lett külsőleg semmi változás.
2009. okt. 19. 12:10
4/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok most várjuk a tesót. Remélem ott se lesz gondom.
2009. okt. 19. 12:11
5/11 anonim válasza:
Persze nem akarok vitát nyitni, de ezt úgy érted, hogy reméled a tesót sem tudod szoptatni?? Persze van ilyen hozzáállás is, csak szerencsére eddig én még nem találkoztam ilyennel.
2009. okt. 19. 12:19
6/11 anonim válasza:
Igen úgy!!
Azért szeretném hogy kapjon max 1 hónapig, de tovább nem mert abból már lehetnek esztétikai gondom, és azt nem akarom.
De a kérdezővel foglalkozzunk ne velem!!!!
2009. okt. 19. 12:25
7/11 anonim válasza:
Persze, persze igazad van! De ne haragudj, akkor is le kell hogy pontozzalak, hiszen a cicik formban tartásáért szoptatás alatt nem az a megoldás, hogy ne szoptassunk.
2009. okt. 19. 12:30
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy időbe telik a nagy méretnövekedéshez hozzászokni, mert nekem soha nem volt nagy mellem, most még nagyon új, de ez legyen a legnagyobb bajom!A krémtől félek, mert van, amivel kentem a pocimat, és egy csík se lett rajta, de a cicimen azért nem merem, mert ha esetleg elfelejtem lemosni, akkor nem szeretném ha benyalná a kisfiam!Marad a torna! a már meglévő csíkokat meg már semmi sem fogja eltüntetni:)
2009. okt. 19. 17:27
9/11 anonim válasza:
szerintem ahogy egy előttem szóló írta,ez genetika...persze formában lehet tartani néhány gyakorlattal,illetve az úszás nagyon jó még ..az egyik válaszolót pedig nem minősíteném,csak sajnálom a picit aki vágyik egy kis testkontaktusra és megvonják tőle..
2009. okt. 19. 17:58
10/11 anonim válasza:
Jézusom!!! Attól hogy nem szoptatok még ugyanúgy van test kontaktus. Ugyan úgy felveszem, dédelgetem különben is azt se tudja még, csak azt hogy eszik. Attól még ugyan az lesz mint a szopóknál. Remélem érthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!