Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki csak feji a tejet és úgy...

Aki csak feji a tejet és úgy adja oda a babának, tehát nem szoptat, mivel feji? Mivel egyszerű és mi az ami jól kiszívja?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Én szoptattam, de mellette szívtam is,

CSÖPI fájdalommentes mellszívó!

A legjobb és legolcsóbb.

Gyógystertárban vedd, mert a neten 2000 ft a különbség arban.

2009. okt. 19. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az aventes kézi mellszívó vált be, bár elég drága volt, de nagyon jó, és kényelmes a használata. Én is szoptatok, csak az első pár hétben fejtem.
2009. okt. 19. 12:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Van nekem is kézi aventes, de nagyon macerás és időigényes, ezért kíváncsi voltam ki mivel fejt aki nem tudta szoptatni a babát.
2009. okt. 19. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Én Chicco kézi mellszívóval fejem le a tejcsit úgy, hogy kézzel kezdem és amikor belövel, akkor rátapadok a mellszívóval. Mikor lecsapoltam a spriccolós részt, akkor folytatom kézzel. Van, hogy másodjára is bedurran és akkor megint tök egyszerű a mellszívóval. Így teljesen ki tudom üríteni a cicimet.
2009. okt. 19. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Madela gépi vállt be, az sem olcsó, de használ :)
2009. okt. 21. 07:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma kapok egy avent elekrtomosat. Kíváncsi leszek!
2009. okt. 21. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a vaterán vettem egy Pesztonka gyártmányú elektromosat amihez még orszívó is volt, amit nagyon szerettem mert elemmel is müködik igy vittem magamal ha elindúltúnk itthonról. Igy nem voltunk a lakáshoz kötve.

Szerintem a lehető legjobb gyártmány.

2009. okt. 26. 07:49
 8/9 anonim válasza:
Nekem Avent elektromos van, es nagyon nagyon bevalt. Ha el kellett menni otthonrol ugyes kis ellemes toltoje is van es vihettem magammal. MIvel en kinottem belole azota mar sok anyukanak kolcsonadtam es mindenki dicserte. Remelem neked is bevalik.
2009. okt. 26. 08:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat!

Beruháztam egy elektromos Aventre és nagyon nagyon szuper! :)

2009. okt. 26. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!