Szerintetek kezdjem el a tápszert pluszként?
Tegnapi napunk
2 és fél hónapos baba. 3620gr-al született , most 6150 gr.
7körül kelt 7:45 szopi (bal cici )
9-10 alvás
11:20 körül szopi (jobb cici )
11:40-15.10 alvás
15.30 szopi (bal cici )
17:00- 17:30 alvás
18:00 pancsi
18.30 szopi (bal cici )
19.30 szopi (jobb cici )
19:45-00:45 alvás
szopi (bal cici )
egyből alvás vissza
03:45 szopi (jobb cici )
egyből alvás vissza
07: 00 kelés
07.45 szopi (bal cici )
08.50 szopi (bal cici )
most alszik (tegnap ilyenkor egy órát aludt
Most nem tudom a bal cicimben kevesebb a tejci (de akkor éjjel miért alszik ? :)
Én sokallom hogy délután 4-5 órától szinte semmit nem alszik 8-9 óráig.
Kezdjem el délután a plusz tápit ?
Mit gondoltok ?
Vagy egyszerűen már nem alszik annyit :)
Miért akarod elkezdeni?
Remek a súlyfejlődése, biztos elég a tejed!
Szoptasd gyakrabban, vagy egy szopinál mindkét mellből.
Igen, az gyakori hogy két mell nem pont egyformán termel, nekem sem, de ez nem baj.
Az alvásigénye folyamatosan változik egy babának, ne várd, hogy "bebetonozódjon" egy gyakorlat.
3 gyerekes anyuka
Én sem szeretném elkezdeni a tápit csak már nem tudtam mire gondolni.
Tegnap délelőtt is felkelt egy óra alvás után . Egyből ugye nem adok neki cicit (mert nemrég evett) de mire idő lenne hogy másik etetéshez érjünk már tök fáradt
Másfél órát bir ébren.
Ha 3 órán belül adok neki másik ciciből akkor szerintem fáj a pocija.
off:
Hú, ettől a kérdéstől többszörösen kiráz a hideg.
Az embereknek miért megy el az agya szülés után?
Tejci, tápi, szopi + ez a katonás sorrend, napirend...brrrr...
Kedves Utolso
Nem kötelező elolvasni válaszolni meg pláne nem !!!!
Brrrr
A többieknek köszönöm szépen.
Nagyon szépen hízik a babád, felesleges neki pótlás. Ha elkezded a tápszerezést, akkor szépen lassan el fog apadni a tejed, ha meg cumisüvegezel, akkor a baba nem lesz motivált, hogy a cicidet szívja. A babák napirendje akár hetente változhat( fogzás, front, meleg stb. miatt)
Az alvásigényük meg olyan változatos, hogy arra nem lehet adni.
Ha ilyen szépen nő a súlya, akkor ne aggódj, és ha lelassul, miután megduplázta a súlyát, akkor sincs baj.
Valószínűleg nemsokára lesz egy növekedési ugrás, amikor többet akar cicizni, de az pár nap alatt beáll.
Ha van elég tejed, akkor elég egyszerre egy ciciből szoptatni, és ha 2 órán belül megint megéhezik, akkor érdemes ugyanabból a ciciből megkínálni.
A tej szopi közben is termelődik. A tej összetétele is változhat, ált este laktatóbb. Tehát no para, jo kis súlya van a babádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!