Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Örökbe fogadott kisbabát...

Örökbe fogadott kisbabát hogyan szoptathatnék?

Figyelt kérdés
Egy ideje sajnos cumisüvegből nem fogadja el a kicsi fiam sem a tápszert sem az anyatejet. A védőnő szerint szoptatnom kéne, mert amikor a mellemre tettük szopizta erősen pár percig, de mivel nem jött tej így csak nyűglődünk. Sajnos tejelválasztást serkentő hormont nem szedhetek. Ha valakinek volt már tapasztalata hasonló helyzettel kapcsolatban kérem írja le :) köszönöm

2013. jún. 30. 21:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a picihez! Nagyon becsüllek, hogy egyáltalán felmerült benned, hogy szoptatod! Én is a szoptanítot javasolnám, sok testközelséget-esetleg hordozókendő- ezek is elősegítik a tejtermelést. Szívből kívánom, hogy sikerüljön!
2013. júl. 1. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Hozzam anno a Renata szemelyesen jott ki es segitett, egy cseppet sem volt eroszakos, sot nagyon turelmes es segitokesz volt! Igaz en mas tanacsadoval nem talalkoztam, de szerintem a tobbiek is ilyenek lehetnek a ligaban. Nekem az o szemelye a garancia. 4 gyerekes anya, rengeteg elismeres...stb. En biztos megprobalman tajtuk keresztul is.
2013. júl. 1. 21:31
 23/26 A kérdező kommentje:
Szóval a jelenlegi helyzet a következő: a mellemből néha fejésnél átlátszó vagy tejszerű folyadék jön, de sós és nagyjából csak egy csepp az egész. Ezt vehetem jó jelnek? :)
2013. júl. 2. 22:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Veheted, gratulálok:)!

Én is közelről ismerek családot, ahol az anyuka szoptatta az örökbefogadott babát. Sok meló volt,már fél éves a kicsi de még szopizik:). Támogató környezetben, szaksegítséggel sikerülhet. Már minden okosat elmondtak előttem, én csak örömködni jöttem:).

2013. júl. 4. 10:17
 25/26 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Sikerült a szoptatás?
2013. júl. 15. 18:34
 26/26 A kérdező kommentje:
Hála a sok segitségnek az lll részéről nekem sikerült! Mindenkinek, aki hasonló helyzetben van csak ajánlani tudom őket! =)
2016. nov. 26. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!