Örökbe fogadott kisbabát hogyan szoptathatnék?
Irj mailt W.ungvary Renatanak, o a La Leche Liga elnoke, szoltatasi tanacsado. A Liga segit neked, hathoz mennek es nekik mar sikerult ilyen babat szoptatni!!! Minel hamarabb lepj kapcsolatba veluk!
Sok sikert, kitartast es gratulalok a kicsihez!
a 9-es írta a szoptanít készüléket,
leírom, mi hogy csináltuk:
első héttől kevés volt a tejem, mint utóbb kiderült azért, mert 3 óránként szoptattam, nem gyakrabban. A tápszert nem cumisüvegből adtam, mert azt hallottam, hogy rászokik, és leszokik a ciciről, és ezt nem akartam: a szoptanítról olvastam, de nem akartam több mint tízezerért venni: vettem leszívócsövet gyógyászati segédeszköz boltban, vagy etetőszonda is jó, pár száz forint, vékony hosszú műanyag cső, az egyik végén egy kis tölcsérszerű " nehezék", azt tettem bele egy kis befőttes üvegbe, aminek kifúrtam a kupakját, azon átdugtam a csövet, a végét a mellbimbó mellé tettem, így abból kapta a tápszert miközben szoptattam: vagyis kapott tápszert, mert kellett, könnyebben jött, mintha szopizott volna, de nehezebben, mint a cumisüvegből, és a lényeg, hogy közben szopizott, vagyis jobb, mintha fejtem volna (mert úgy nekem amúgy nem jött semmi), közben inger érte a mellbimbót, és ettől több tej lett, és fokozatosan el tudtam hagyni a tápszert.
sok sikert!!!
Az l.l.l. lassan már olyanokat fog terjeszteni, hogy a férfiak is szoptathatják a babát, tegyék mellre, és csak akarni kell, meg fejni. Elképesztően antipatikus ez az erőszakosság.
Off: Nagyon sok boldogságot kívánok a kisbabádhoz! Leljétek egymásban örömötöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!