Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Örökbe fogadott kisbabát...

Örökbe fogadott kisbabát hogyan szoptathatnék?

Figyelt kérdés
Egy ideje sajnos cumisüvegből nem fogadja el a kicsi fiam sem a tápszert sem az anyatejet. A védőnő szerint szoptatnom kéne, mert amikor a mellemre tettük szopizta erősen pár percig, de mivel nem jött tej így csak nyűglődünk. Sajnos tejelválasztást serkentő hormont nem szedhetek. Ha valakinek volt már tapasztalata hasonló helyzettel kapcsolatban kérem írja le :) köszönöm

2013. jún. 30. 21:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

a laktoherb tea patikában tescoban rossmannban dm-ben is kapható

[link]

2013. jún. 30. 21:39
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Én a Nők Lapjában olvastam egy sztorit egy nőről, aki 2 örökbe fogadott gyerekét is szoptatta. Szerintem megpróbálhatnál betelefonálni hozzájuk a szerkesztőségbe, hátha össze tudnak hozni azzal a nővel és tudsz tőle kérdezi.
2013. jún. 30. 21:47
 13/26 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér :) köszönöm
2013. jún. 30. 21:50
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Irj mailt W.ungvary Renatanak, o a La Leche Liga elnoke, szoltatasi tanacsado. A Liga segit neked, hathoz mennek es nekik mar sikerult ilyen babat szoptatni!!! Minel hamarabb lepj kapcsolatba veluk!

Sok sikert, kitartast es gratulalok a kicsihez!

2013. jún. 30. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

a 9-es írta a szoptanít készüléket,

leírom, mi hogy csináltuk:

első héttől kevés volt a tejem, mint utóbb kiderült azért, mert 3 óránként szoptattam, nem gyakrabban. A tápszert nem cumisüvegből adtam, mert azt hallottam, hogy rászokik, és leszokik a ciciről, és ezt nem akartam: a szoptanítról olvastam, de nem akartam több mint tízezerért venni: vettem leszívócsövet gyógyászati segédeszköz boltban, vagy etetőszonda is jó, pár száz forint, vékony hosszú műanyag cső, az egyik végén egy kis tölcsérszerű " nehezék", azt tettem bele egy kis befőttes üvegbe, aminek kifúrtam a kupakját, azon átdugtam a csövet, a végét a mellbimbó mellé tettem, így abból kapta a tápszert miközben szoptattam: vagyis kapott tápszert, mert kellett, könnyebben jött, mintha szopizott volna, de nehezebben, mint a cumisüvegből, és a lényeg, hogy közben szopizott, vagyis jobb, mintha fejtem volna (mert úgy nekem amúgy nem jött semmi), közben inger érte a mellbimbót, és ettől több tej lett, és fokozatosan el tudtam hagyni a tápszert.

sok sikert!!!

2013. jún. 30. 22:03
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen, azt a 11ezer forintit kicsit sokallom én is.
2013. jún. 30. 22:09
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hasznos tanácsot :)
2013. jún. 30. 22:10
 18/26 anonim ***** válasza:
15 vagyok, írj majd, hogy alakult.
2013. jún. 30. 22:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Feltétlenül! Remélem hamarosan megoldódik a helyzet.
2013. jún. 30. 22:32
 20/26 anonim ***** válasza:
35%

Az l.l.l. lassan már olyanokat fog terjeszteni, hogy a férfiak is szoptathatják a babát, tegyék mellre, és csak akarni kell, meg fejni. Elképesztően antipatikus ez az erőszakosság.

Off: Nagyon sok boldogságot kívánok a kisbabádhoz! Leljétek egymásban örömötöket!

2013. júl. 1. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!