Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi annak a fogamzásgátlónak a...

Mi annak a fogamzásgátlónak a neve amit szoptatás alatt lehet szedni?

Figyelt kérdés
Ugy tudom csak egyfélét lehet. Mi a vélemény róla?
2013. jún. 30. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Azalia
2013. jún. 30. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Cerazette
2013. jún. 30. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a Cerazettet szedtem. 6 kg-ot híztam tőle. Amikor véget ért a szoptatós időszak (sajnos csak 5 hónap), és visszatértem az eredetihez (Tri-Regol), másfél hónap alatt 9 kg-ot fogytam úgy, hogy nem is fogyóztam.
2013. jún. 30. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Cerazette, Azalia!

Barátnőm Azalia mellett lett terhes ikrekkel,ugy hogy még szoptatott!

Nekem a Cerazette-ről nincs jó tapasztalatom, össze vissza jött meg, barátnőm meg szinte végig vérzett tőle!

2013. jún. 30. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet biztonságosan védekezni ha nem gyógyszerrel?
2013. jún. 30. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Óvszerrel,én a másodiknál már nem írattam ki a gyógyszert,óvszerrel védekeztünk amíg szoptattam,majd visszatértem a régi fogamzásgátlóhoz!
2013. júl. 1. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Most várjuk második babánkat. Abban biztos vagyok, hogy még egyszer én sem iratok fel szoptatási időszakra fogamzásgátlót. Lehet hogy a férfiak nem kedvelik túlzottan, de marad az óvszer, majd a régi bogyó.
2013. júl. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!