Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az uborka a paradicsom Vagy a...

Az uborka a paradicsom Vagy a paprika lehet a ludas?

Figyelt kérdés
Ma gorogsalatat ettem es a 9napos kislanyom az etkezesem koveto szoptatas utan 2 oran keresztul torkaszakadtabbol orditott, pedig eddig alig hallotam a hangjat.mindent kiprobaltunk semmi sem volt jo, biztos fajt a hasa mert latszott ,hogy valami faj neki.Egyiket se egyem innentol Vagy ,szerintetek az ubi lehet a ludas mert arrol olvastam ,hogy az uborka hejja puffaszt.Velemeny?koszi

2013. jún. 29. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Lehet, hogy nem attól van baja, amit te ettél, hanem pl. az idöjárás vagy valami más.

2. Emiatt ne hagyd ki ezeket, hanem teszteld. Délelött egyél valamelyikböl szoptatás elött, és figyeld a babát. Ha nincs töle baja, akkor másnap másik összetevöt próbálj ki, amig vagy kiderül, hogy melyik zöldségtöl van baja, vagy pedig az, hogy ezeket simán elviseli.

3. Viszont lehet, hogy valamelyik füszer, esetleg a feta vagy olajbogyó is lehetett az oka. Esetöeg azokat is teszled ugyanigy.

2013. jún. 29. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!
2013. jún. 30. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Igaz én még nem vagyok ebben tapasztalt,mert első babás vagyok,de én ezekről a zöldségekről azt olvastam,hogy mint puffasztó hatású a babára nézve,szóval ordíthatott igen azért,mert ezektől fájt a hasa.

Paradicsomot a haja nélkül ajánlatos enni,akkor talán nem okoz a babánál hasfáját,viszont a paprika és az uborka önmagában is okozhatott gondot a babád pocijában.Szerintem uborkát-paprikát és paradicsomot csak kis mennyiségben fogyassz,de ha annyitól is fájni fog a hasa akkor hagyd el ezeket.De ez csak az én meglátásom és véleményem.Remélem azért tudtam segíteni.

2 hós fiú anyukája

2013. jún. 30. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Még az első válaszadó válaszát annyival kiegészíteném,hogy ha ki is próbálod ezeket a zöldségeket külön-külön,és nem lesz tőle hasfájós,akkor lehetőleg ne edd ezeket egyszerre,tehát ne egyél mind a 3 zöldségből egy nap,mert egyszerre ez a 3 zöldségfajta lehet,hogy sok neki,viszont külön-külön lehet,hogy nem lesz baja tőle.De ha külön-külön is előjön a hasfájás akkor tényleg hagyd el ezeket.

A fiús anyuka voltam.

2013. jún. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!