Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most mar adjatok neki cicit?...

Most mar adjatok neki cicit? Tobbi lent es fontos mert Mindjart etetnem kell

Figyelt kérdés
Tegnap ettem valamit amiyol nagyon fajt a hasa.12koeul Ettem tragikus Volt.utana meg egyszer etettem es haknalig nem aludtunk...inkabb lefejtem este is es hajnalban is a tejem es tapszert kapott.De Most mar szeretnem ha cicizne.szerintetek mar amitol rosszul Volt ki urult a tejembol?adjatok mar bayran cicit!koszi

2013. jún. 30. 08:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert csak telorol irok es nagyon siettem!
2013. jún. 30. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez az élet rendje, ezért nem kellett volna tápit adni neki. Meg kell tapasztaljon ő is mindent. Igen szoptass, márha elfogadja a tápi után. Sztem butaság volt.
2013. jún. 30. 08:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.Lehet ez az elet rendje de ugy fajt neki a hasa, Hogy a sirastol mar levegot alig vett.Amugy meg mar kapott tapit potlaskent es ugyan olyan jokat cicizik.de koszonom a valaszt
2013. jún. 30. 09:09
 4/12 A kérdező kommentje:
(En zold kezet adtam)
2013. jún. 30. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Adj espumisan cseppet neki ha fáj a hasa,és szoptass,inkább mint a táp szerintem.Én sose adtam hasfájás miatt tápot,hasfájos volt a babám,de ez esezembe se jutott.
2013. jún. 30. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Inkább elnézted, hogy ordít a fájdalomtól? Én nem tudnék nyugodt szívvel szoptatni, mikor tudom, hogy olyan anyag van a tejemben, amitől nagy fájdalmai lesznek. Érdekes, de nem vagyunk egyformák.

Szerintem már adhatod a tejedet Kérdező.

2013. jún. 30. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Én nem ettem semmi olyat,egyszerüen hasfájós folt.olyanrol pedig nem hallottam h emiatt nem szoptat valaki.hisz annyi minden létezik már hasfájásra..
2013. jún. 30. 09:41
 8/12 A kérdező kommentje:
En sem birom elnezni hallgatni ahogy sir.Es csak arra az etetesre adtam neki.koszonom a tanacsokat venni fogok olyan cseppet,meg nem vagyok tapasztalt 10napos meg csak a babam,eddig meg nem fajt a hasa,de en nem birom elhallgatni ahogy sir,remeg es ellilul majd almoba sirba magat es a kovetkezo etetes utan kezdodik elorrol.En ezt nem birom nezni mert mar en is zokogtam a paniktol ,hogy nem vesz levegot ugy Sir Hat ezt nem birom.Inkabb akkor kap egy etkezesre tapszert.koszonom a tanacsokat (elfogadta a cicit ugyan ugy mint eddig es mar alszik is szoval nincs mar baja a tejcsinek)koszonom a valaszokat es a tanacsokat
2013. jún. 30. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Vegyél mindenképp,hisz ezután jön majd a hasfájós időszak...ami pár hétig is eltarthat,nálunk 2 hósan jött ki....2 hónapig tartott.
2013. jún. 30. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is hasfájós volt nagyon az elején,én is adtam neki Espumizan cseppet de attól csak fokozódott neki és jobban ordított..aztán áttértünk az Infacolra,hát az eredmény ugyan az volt mint az Espumizantól.Meguntam a kísérletezést,nem adtam neki utána már semmi ilyesmit,és magától rendbejött.Most már csak akkor sír,ha kicsit nehezebben megy el tőle a puki-kaki,de úgy igazából már azzal sincs gondunk.Nekünk nagyon sokat segített az,hogy iszom a Mecsek tejszaporító teát,amire rá is van írva,hogy a benne lévő ánizs és édeskömény átmegy a tejbe és segíti a baba normál bélműködését..és tényleg..amikor iszom megy tőle gyönyörűen minden ami bántja a kis pociját,így nem kell neki adnom semmilyen hasfájás elleni szert.

Arra azért figyelj oda,hogy miket eszel.Ne egyél össze-vissza semmit sem,egyszerre csak egyfajta ételt próbálj enni és meg fogod látni,hogy mitől fáj a kis hasa a babádnak,és azt hagyd ki az étrendedből.Tapasztald ki,úgy soha ne hagyj ki semmit sem az étrendedből amiről csak gondolod,hogy attól fájni fog a hasa,mert nem biztos,hogy fog.

2 hós fiú anyukája

2013. jún. 30. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!