Most mar adjatok neki cicit? Tobbi lent es fontos mert Mindjart etetnem kell
Inkább elnézted, hogy ordít a fájdalomtól? Én nem tudnék nyugodt szívvel szoptatni, mikor tudom, hogy olyan anyag van a tejemben, amitől nagy fájdalmai lesznek. Érdekes, de nem vagyunk egyformák.
Szerintem már adhatod a tejedet Kérdező.
Az én kisfiam is hasfájós volt nagyon az elején,én is adtam neki Espumizan cseppet de attól csak fokozódott neki és jobban ordított..aztán áttértünk az Infacolra,hát az eredmény ugyan az volt mint az Espumizantól.Meguntam a kísérletezést,nem adtam neki utána már semmi ilyesmit,és magától rendbejött.Most már csak akkor sír,ha kicsit nehezebben megy el tőle a puki-kaki,de úgy igazából már azzal sincs gondunk.Nekünk nagyon sokat segített az,hogy iszom a Mecsek tejszaporító teát,amire rá is van írva,hogy a benne lévő ánizs és édeskömény átmegy a tejbe és segíti a baba normál bélműködését..és tényleg..amikor iszom megy tőle gyönyörűen minden ami bántja a kis pociját,így nem kell neki adnom semmilyen hasfájás elleni szert.
Arra azért figyelj oda,hogy miket eszel.Ne egyél össze-vissza semmit sem,egyszerre csak egyfajta ételt próbálj enni és meg fogod látni,hogy mitől fáj a kis hasa a babádnak,és azt hagyd ki az étrendedből.Tapasztald ki,úgy soha ne hagyj ki semmit sem az étrendedből amiről csak gondolod,hogy attól fájni fog a hasa,mert nem biztos,hogy fog.
2 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!