Most mar adjatok neki cicit? Tobbi lent es fontos mert Mindjart etetnem kell
Egyébként azt mondják,hogy a hasfájós időszak max 3 hónapos korára elmúlik..az én kislegényem 2 hónapos,és már nem fáj annyit a hasa mint az első pár hétben!!Kitartást neked,mert hála Istennek nem végeláthatatlan dolog a hasfájós időszak.
Utolsó voltam.
Szia, mi 9 hetesek vagyunk, közepesen hasfájósak. Sosem adtam neki tápszert ezért. Cseppeket nem próbáltunk, mi a Mecsek bébi teát adjuk a babának. Én is nagyon kétségbe vagyok néha esve a hasfájástól vagy attól ha nem kakil. Volt olyan, hogy apa kint volt a babával a konyhában, aki üvöltött én meg a szobában sírtam mert sajnáltam. Lassan múlófélben van a dolog. Nem jöttem rá, hogy mit nem ehetek, egyedül a tejet hagytam el az étrendemből, az kicsit segített.
Kitartás, el fog múlni. Ha nem muszáj, ne adj neki tápszert, nem tudhatod, abban van-e valami, amit nem bír. Ha jobban megnyugszik, akkor ringasd vagy tedd kocsiba és tologasd a szobában, nekem ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!