Nektek is volt ismeretlen eredetű iszonyatos fájdalmatok szoptatás alatt?
Hát nekem nem. Nekem csak az fáj, amikor beindul spontán a tejleado reflex és begörcsöl.
De fogalmam sincsen h ez mi lehet... kivül fáj a bör?? Vagy belül??
Ó, igen. Annyi különbséggel, hogy nekem az elejétől fájt. Ráadásul kisfiam cicifüggő volt, egész nap -szó szerint- ràm kellett csatlakozniai. Gyűlöltem az egészet, férjem már a tápszereztette volna, de én megmakacsoltam magam. Fogalmam nincs miért, sose néztem le a tápszert, egyszerűen úgy voltam, amíg bírom, addig csinálom (sokat számított, hogy nem volt tápszer itthon, fejni meg időm nem volt). Csak 3 hónapos korában múlt el, de még mindig nagyon kell figyelnem, hogy kerül a mellbimbó a szájába. Még most is van, hogy fáj, pedig tudok mindent a helyes mellretételről, hála egy türelmes szoptatási tanácsadónak. Csak extra érzékeny úgy látszik + lapos mellbimbó, számít ez is ám.
Szóval ezzel a tapasztalattal mondom, kitartás, hihetetlen, de el fog múlni a fájdalom :)
Még fontos az is, hogy nincs szájpenésze esetleg a babádnak? Vagy neked vmi gombás fertőzésed? Attól is fájhat ám.
Nálam is ez volt, de csak 3-4 hétig tartott az elviselhetetlen fájdalom. Szerintem nekem a mellbimbóm edződött hozzá, mert totál érzéketlen lett :)
Kitartás!
Nos akkor, remélem nekem is elmúlik majd. Köszi a bíztatást.
Belül fáj,nem a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!