Amióta szoptattam taszítónak találom, ha a párom szívja a mellemet. Mit tehetnék?
Azt, hogy megkéred a párod, hogy csinálja, miközben behunyod a szemed.
Muszáj elkezdened, mert így sosem fogod úrja megszeretni.
Ha elsőnek nem megy, megint, aztán megint.
Elég nehéz lehet a párodnak, mert az enyém lelkibeteg lenne ettől; ez egy alapvető szükséglete a férfiaknak.
Te sem szeretnéd, ha például nem engedné, hogy megnyald valalhol, vagy megpuszild, mert undorodik tőled, vagy azt mondaná, büdös a szád stb.
Szóval muszáj próbálkoznod, mert meg kell újra szeretned.
"alapvető szükséglet"
Köszi, ezzel megvolt a mai nap vicce:):)
Én is így vagyok vele, igaz a szoptatás előtt sem szerettem annyira, ha a mellemmel babráltak. Egyébként a szülések óta valahogy a kézimunka sem a kedvencem. Én ezeket a dolgokat elmondtam a férjemnek, ő tiszteletben tartja, vagyis néha csinálja, de nem erőlteti, ha szólok, hogy elég volt, akkor máshol puszilgat:)
Ha neked nem kellemes, hagyjátok ki ezt a részt, te meg ne görcsölj ezen, hogy nem szereted. Semmit nem muszáj, azért, mert a párod szeretné, a szex elvileg arról szól, hogy mindenkinek jó legyen, nem kéne semmit ráerőszakolni a másikra. Egy csomó más dolgot lehet csinálni, ami mindenkinek kellemes lehet.
Vagy kérdezz meg egy pszichológust, kineziológust.
Látom, nagyon értitek a férfinemet. XD
Ha megcsalnak titeket is, és a kérdezőt is, akkor ne jöjjetek fel rinyálni ide.
Mi az, hogy kézzel sem szereted babrálni?
XDDDDDDDDDDD
Szegény férjetek. Őszinte részvétem.
:DDDDDDD
És most ne felejtsetek el lepontozni. :)
Ja, az első voltam.
Csináld csak úgy, ahogy a többiek mondják, kedves kérdező, aztán ha majd meglátod egy dögös bögyössel egyszer, akkor gondolj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!