Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tudok még tenni a több...

Mit tudok még tenni a több tejért?

Figyelt kérdés
A kisfiam 8 hetes,3 óránként szopik(80-120ml között).A szoptatás legelejétől fejek minden szoptatás után,ennek köszönhetően tudtam már lefagyasztani is,de nem olyan sokat.Mostanában kevesebbet fejtem(már nem fejtem minden szopi után)és annyi tejem volt,hogy majd belefulladt a kisfiam szopi közben,volt hogy 210 ml-t is kiszívott a két mellemből egy etetésnél,viszont most pár napja megint kevesebb lett a tejem.Csináltam madártejet,ezelőtt segített most az sem.Iszom a Mecsek tejszaporítót is,de semmi.Napi 2,5-3l folyadékot iszom,eszem rendesen nem fogyizok.Most a kisfiam csak 90ml-t tud kiszopizni a két mellemből összesen.Mit tudok még tenni azért,hogy a kisfiam jól is lakjon szopi közben és azért még fejni is tudjak annyit,hogy tudjak még fagyasztani??
2013. jún. 26. 21:42
 1/8 gömbicica ***** válasza:

szia!!!!!

Kismenyem első fiát nem igazán szoptatta.

Az ikrek bezzeg!!!! most voltak 1 évesek, még mindig ciciznek kaja után!!!

Szeretettel tudom ajánlani, mivel tudom, hogy Erika nagyon sokat ivott, (én hordtam neki) vegyél 0 %-os alkoholmentes gösser citromos sört, aztán idd ahogy tudod, amennyi beléd fér!!!

3-4 doboz biztos lement Neki naponta, mert elég sürün vettünk.

szeretettel üdvözöllek, boldog anyaságot kivánok Neked. üdv. :-)

2013. jún. 26. 21:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Sört azt még nem igazán próbáltam,mert nem igazán hiszek/hittem benne,de természetesen kifogom próbálni,mert bármit megadnék a sok tejért!! :)

Köszönöm a tippet :)

2013. jún. 26. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sajnos elég idegeskedős típus vagyok, pikk-pakk elmegy a tejem egy zaklatottabb nap után...ezért nekem a következőből áll minden nap: reggel urtica urens homeós bogyó 5 CH (5 golyó) majd 3x iszok laktoherb teát 1 napra elosztva, plusz megiszom 1-2 doboz alkoholmentes sört is (ez bármilyen lehet!) mindegyiket ajánlom! És tedd minél többször cicire a babát, fejjél minél többet a szopik között, hogy felszaporodjon a tej mennyisége! És csak pozitívan ;)
2013. jún. 26. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:

sokat tedd cicire

ne mérd

ne idegeskedj

ezek a föbb kritériumok ha van mérleg kuka

bujjál össze a babával és igény szerint szoptasd

sok sok folyadék kömyénymagleves

2013. jún. 27. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

UI: Ne időhöz kösd!!!!

igény szerint szoptasd és akkor elegendö lesz a tej

2013. jún. 27. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
A more milk plus kapszula nekem nagyon tuti. Keress rá itt is sokaknak jo volt. :-)
2013. jún. 27. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Napi 4 liter folyadék, Laktoherb tea, alkoholmentes sör és sokat legyen mellen a kicsi, az is serkenti. Szívja ki mindet, ami benne van, ez ingerli a mellett az újratermelésre. Ha többet kér a baba, több lesz.
2013. jún. 27. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikor csak lefogadja a cicit, szoptasd meg. ÍGy mindig lesz elég tejcsi a babádnak.
2013. jún. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!