Kisbabám ordít ha cicire akarom tenni. Mit tegyek? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
5 és fél hónapos. Eddig szépen szopizott, ügyesek voltunk.
Tegnap megjött és valószínű fogzik is. Egyszerűen nem akarja a cicit, de lefejtem és üvegből megitta. Mi ilyenkor a legokosabb teendő?
2013. márc. 29. 18:38
1/7 anonim válasza:
Bocsi a válaszért: nem tudom én sem, mi is nagyyon sokszor így vagyunk. Az én kislányom 5 hónapos, 5 hetes kora óta anyatejes-tápszeres, 4 hónapos korától csinálja azt, hogy neki néha nem kell a cici... És szintén fogzik, illetve ahogy ezt csinálta, utána megjött.
Volt, hogy azt hittem, azért ordít, mert nem éhes... De az volt, így próbálkoztam többször is, kudarc... A tápszert bezzeg megette... Szóval, ezt én sem értem és rosszul esik... :(
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem esik rosszul. Nálunk meg pont az a baj hogy a tápszert nem akarja meginni, akkor nem aggódnék hogy nem cicizik. Bár jó is mert hát a legjobb az anyatej...Úgyhogy ha nem cicizik és nem tudok már fejni (mert a tej úgy termelődik ha szopizik a baba, afejés nem ugyanaz, hamarabb elapad) akkor éhes lesz. Engem ez aggaszt. Nem tudom mit tegyek.
2013. márc. 29. 19:15
3/7 anonim válasza:
ne fejd le, sír, majd folytatja az evést. van ilyen.
nekem is volt, viszont baromi könnyen el tudod így rontani.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Gondolom ha nagyon éhes lesz akkor muszáj lesz szopizni.
2013. márc. 29. 19:54
6/7 anonim válasza:
Amikor nekem megjött,kislányom egy-két napig alig akarta a cicit elfogadni. De próbáld minél többször rátenni, és ismét el fogja fogadni. Addig is fejjél, az is serkenti a termelést, még ha nem is olyan intenzitással, mint a szoptatás, de a semminél mégis jobb. Mert ha nem kap ingert a melled, akkor azt fogja reagálni,h. nem kell tej, akkor nem termel.
7/7 anonim válasza:
Ha gyakran kap cumisüveget, lehet tőle cumizavaros, ellustul, és a ciciben levő tejért nem akar megdolgozni, ezért kezd el sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!