Van aki tudott valamit kezdeni a szoptatás alatt kijött pattanásokkal?
Figyelt kérdés
A terhesség előtt szép volt a bőröm, a terhesség alatt sem volt igazán probléma vele. 1-2 pati jött ki de nem volt vészes. De mióta szoptatok valami agyrém ahogy kinézek. Tele vagyok és már nem csak az arcom hanem a mellkasom és a hátam is pattanásos. Nem tudok velük mit kezdeni, ahogy elmúlik egy jön másik kettő. Már nagyon rosszul érzem magam a bőrömben. Valakinek bevált valami ezeknek a kezelésére?2013. jún. 26. 08:05
1/2 anonim válasza:
Terhes lettem kiragyásodott az arcom bármivel kentem nem használt. Elkezdtem szoptatni fúúúúúúúúú nem csak az arcom a hátam is tiszta ragya lett. Undorító volt a fejem. Elkezdtem használni ezt: Naturlandos - Spiritus salicylatus ne ez segített a helyzeten de a teljes megoldás akkor volt mikor abbahagytam a szoptatást. Akkor szépen visszasimult mindenem. SOha nem voltam ragyás.
Ja am erre a szeszre rá van írva h szoptatás alatt ne alkalmazza vagy kérdezze ki orvosát. Na én megkérdeztem azt mondta a doki h nyugodtan lehet semmi nem szívódik fel a tejbe belőle. De ha gondolod kérdezd meg te is. Mondom nekem csak ez segített. :) Remélem tudtam segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszodat, mindenféleképpen kipróbálom mert már lassan tükörbe sem merek nézni. Zöld kéz ment:-)
2013. jún. 26. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!