1/12 anonim válasza:
Igen, valakinek van gondja a szoptatással.
3/12 anonim válasza:
ugyérti tud benne segiteni :D:D köszönöm a válaszodat!
4/12 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h van e valakinek gondja, mert ha igen, szivesen segitek benne.
2013. jún. 25. 14:41
5/12 anonim válasza:
Aranyos vagy köszi, de ha tudnád... itt már amúgyis rengeteg a tanácsadó. Majd meglátod. Ha tehetnék, elpusztítanák a tápszert, a tápszergyárakat, és azok személyzetét egyesével. Szinte már szórakoztató az a vehemencia, amivel nekiesnek a kedves tápszeres és nem tápszeres kérdezőnek. Ettől függetlenül te cuki vagy, mert nem lesből támadsz. Köszi és hajrá!
6/12 anonim válasza:
Nekem az előbb segítettál h.xán :D
7/12 anonim válasza:
Én pont most írtam ki egy kérdést szoptatással kapcsolatban, ha van kedved válaszolni örülnék.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Még annyit hozzá, hogy nem tudom gyakrabban ébreszteni, mert akkor nem hajlandó szopizni, hiába keltettem fel.
8/12 A kérdező kommentje:
Valaszoltam!:-)
2013. jún. 25. 16:05
9/12 anonim válasza:
Igen van. Kevès a tejem de csak estère. Szeretnèm mèg szoptatni, de fèlek hogy elapad. Sokat rakom cicire, de nem veszem èszre, hogy segítene. Valami jó tipp, praktika tejcsi növelèsère?
10/12 anonim válasza:
Szia! Igen nekem lenne kérdésem. 5,5 hónapos a kisfiam és az a gondom vele, hogy úgy két hete máshogy kezdett enni. Kibírta a 3-3,5 órát is két szopi között most meg óramű pontossággal két óránként sír, hogy éhes. Tejem lenne még amikor befejezi az evést de hiába kínálom még nem kell neki. Ha jól lakik és nem kell akkor miért sír ilyen hamar, hogy éhes. Eddig is igény szerint szoptattam, ő kérte 3 óránként. Most mi változott , mi lehet a baj? Előre is köszönöm a válaszodat és aranyos vagy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!