Gabi86 kérdése:
Szoptatás alatti tiltott ételek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mik azok az ételek amiket nem lehet enni szoptatás alatt.Tudom hogy hüvelyeseket káposzta féléket és még mik vannak.Mert nagyon hasfájós a kis lányom vagy ezt nem lehet kivédeni,hogy ne fájjon neki.2013. jún. 24. 13:52
1/4 anonim válasza:
Szia! Én sem ettem semmi ilyesmit mégis ordított már 3 perccel szopi megkezdése után. Aztán védőnői tanácsra elhagytam a tejes dolgokat. És láss csodát úgy két hét után semmi baja nem volt a picinek. Esetleg próbáld meg Te is hátha segít. Talán édeskömény-kamilla tea ami még jó lehet.
2/4 anonim válasza:
Ha utánna olvasol majdnem minden tilos.
A lányom kivit evett például,mire rájött, hogy attól fáj a baba pocija. Ő kivédte a hasfájás időszakát mind a két unokámnál. Nagyon leszűkítette azokat a termékeket amiből evett. Például vaj, natúr felvágott.Főtt ételre, pedig csak csirke és pulykahúst evett. Citrus-félét egyáltalán nem. Gyümölcsből csak almát.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor lehet hogy a tej a ludas mert már szinte semmit nem merek enni mert ha alszik is nagyon sokszor felsír és látni rajta hogy erőlködik.most espumizán cseppet meg Bio-gaia ceppet adok neki aztán majd meglátjuk.meg sok édességet ettem és a védőnő azt monta attól,de most már nem is eszem egy hete csak a mi a gyümölcsökbe van,annyit.Szombaton pl 6 órán keresztül sírt és csak kis időszakokra hagyta abba.most három hetes és azért ilyen hosszú idő alvás nélkül rossz neki.ha valakinek van még tippje mit tehetek akkor írjatok tapasztalatokat mi vált be?kávét lehet inni?
2013. jún. 24. 14:45
4/4 anonim válasza:
Nálunk is a tej volt a ludas. Még a koszmója is elmúlt. De ehhez minden tejterméket el kellett hagynom. Esetleg a liszt is lehet ludas, főleg ha neked van valami érzékenységed, amiről nem tudsz. Én is csak most a második születése után jöttem rá.
Kávét lehet inni, de inkább csak gyengét és persze tej nélkül. Vagy fekete tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!