Vajon miért csinálja ezt a 4 hónapos kisfiam szopizás közben? Bővebben lennt leírtam.
3 hete megjött a vérzésem, azóta vettem észre hogy csökkent a tejem és a babám sem gyarapodott csak heti 20-30 grammot. Nagyon gyakran szoptatok, szedek tejserkentőket, de sajnos így is pótolni kell szopi után a korábban lefagyasztott tejjel. A pótlást nem cumisüvegből adom, hanem kiskanállal.
A babám szopizás közben kalimpál a kezeivel, dörzsöli az arcát, kettőt szopik aztán kiengedi a cicimet a szájából, pedig akkor már megindult a tej és van is a mellemben. Közben sokszor sírvafakad, olyan mintha nem akarna szopizni, de mégis akar mert a cicimre mindig rákap, de nemsokra rá kiköpi. Olyan mintha "ideges" lenne, nyugtalanul szopizik.
Viszont amikor éjszaka szoptatom, akkor teljes nyugalomban szopizik, nagyokat kortyol, nincsen semmi gond. Csak nappal csinálja ezt. Van valami ötletetek mitől lehet ez?
Lehet, hogy a menstruáció miatt más hormonhatások vannak a szervezetemben és ezt érzi a babám?
18:10-es vagyok. Bocs, most olvastam vissza, hogy nem is adsz tápszert, csak lefejt tejet. Mennyi van még a fagyasztóban? Vagy most is tudsz még azért fejni?
A menstruációhoz nem tudok hozzászólni, nekem még nem jött meg.
Szia!
Köszönöm a választ! A védőnő mondta, hogy szoptassak most nagyon gyakran, mert a tejem elkezdett nagyon csökkenni. De sajnos nem veszem észre, hogy a gyakori mellretétel serkentené a tejtermelést. :-(
Szerencsére van még a fagyasztóban kb. 20 Aventes pohár tej, ezeket az első és második hónapban tettem el.
Abban reménykedek, hogy addig kitart, amíg nem lesz megint elég tejem és megoldódik ez a szoptatási probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!