Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hónapos a kisfiam. Eddig...

1 hónapos a kisfiam. Eddig csak szopizik (egy mellből alkalmanként), szépen gyarapszik.1 hete viszont nem tudok szopizás után fejni semmit, mert nem jön (pedig azelőtt sokat sikerült). Normális ez így?

Figyelt kérdés
Mostmár csak szopizás után 1-1,5 óra múlva jön belőle (amelyikből szopizott is) újra kb. 40 ml. De nem mindig fejek így, idő hiányában. Változtassak a taktikán?
2009. ápr. 14. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fáradt vagy és azért!

Elötte próbálj pihenni, ( tudom ez nem rajtad múlik), igyál sokat.

Vagy próbáld meg többször mellre tenni és így serkentheted a tejtermelődést.

Szép babázást 11 hónapos kisfiú anyukája (mellesleg 10 hónapig tejadó voltam!)

2009. ápr. 14. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem inkább beállt a melled a kereslet- kínálatra, és annyit termel amennyire a babádnak szüksége van. Én is mindhárom gyermekemnél kb 3 hétig fejtem csak "értelmes" mennyiséget,később már csak 10-20 ml jött le ha jól szopiztak... Úgy gondolom nem kell aggódnod és csak akkor kell fejned,ha nagyon telinek érzed a melled etetés után. Sok sikert!
2009. ápr. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!