Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy csináljam, hogy jó...

Hogy csináljam, hogy jó legyen? 4 hetes a kisfiam. Víz vagy sűrű szopi?

Figyelt kérdés

Tegnap óránként cicizett, gondolom a meleg miatt. De este olyan hasfájása volt, hogy 2 órán át üvöltött, semmi nem használt.

Éjjel alszik szépen, tegnap este 10-től pl most hajnal 5-ig. Nappal eddig 2 óránként szopizik. Ma nem tettem óránként cicire, délelött 2 óránként evett,majd déltől aludt, 3-kor már ébresztettem, szopizott és aludt tovább. 2 etetés között egész nap vízzel kínáltam, kb 80-90 ml-t ivott meg ma.

Viszont lehet így kevesebbet szopizik? Vagy nem? Ti hogy csináljátok?

2013. jún. 18. 22:39
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Sűrű szopi.

De arra azért figyelj oda, hogy rendszeresen (mondjuk 2-3 szopizással) a hátsótejhez is eljusson a babád, rendesen kiürüljön a melled. Vagyis, ha egyszerre nem eszi ki az egészet, ami csak szomjúság esetén gyakori, akkor legközelebb is ugyanarra a cicire tedd vissza, ne a másikra.

HA amiatt fájt a pocakja, akkor ezzel a módszerrel ezt meg lehet előzni.

2013. jún. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!