Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti megengednétek hogy a...

Ti megengednétek hogy a férjetek beleszoljon a szoptatásba?

Figyelt kérdés
hogyan kellene csinálni hányszor és hány (honapos éves korig szoptathatod)
2013. jún. 12. 15:25
1 2 3
 21/21 xStefix ***** válasza:

Nyugodtan elmondhatja a véleményét, de végső soron én döntöm el, hogy mit hogyan teszek. Ha valami kritikája van, meghallgatom, aztán megmagyarázom, hogy de én miért csinálom másképp. Ezt vagy elfogadja vagy nem. :) De ilyen ritkán adódik, mert látja, hogy értem a dolgomat.

Anno kérdeztem tőle azt is, hogy zavarja-e, hogy sokáig (3 évig) szoptatok, de nem. Mivel idővel már csak házon belül műveltem, így nem voltak kínos pillanatok, senki nem tudott róla. Ő is kb. addig tartotta a maga részéről elfogadhatónak, amíg tartott.

Én úgy gondolom, hogy a férfi is beleszólhat a szoptatásba, de mivel mi nők általában tájékozottabbak vagyunk, illetve a "mi dolgunk" (testileg meg gyakorlatilag is), ezért a vég-végszó a miénk.

Viszont az apák támogatása nagyon fontos, főleg, ha az anyának szoptatási problémája van... úgyhogy nem lehet és szerintem nem is "szabad" őket teljesen kizárni.

2013. jún. 14. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!