Ti megengednétek hogy a férjetek beleszoljon a szoptatásba?
Én nem. Gondolom, hogy az órát nézi és így mondja az okosságokat. Sokan a 3 óránkénti szoptatások mellett vannak, de ha valami növekedési ugrás van, akkor gyakrabban kell cicire tenni a babát. Ilyenkor jobban kell neki a tej.
Amúgy mi, felnőttek sem egyforma időközönként vagyunk éhesek.
Igen ő is ugyan annyira a gyerek szülője mint az anya.
Nyilván rá is tartozik, hogy a gyerekét mivel etetik.
Igen, mivel a férfinek is ugyanolyna joga van a gyerekhez. Az nem úgy működik, hogy csinálja, meg meg tartson el aztán mehet a fenébe! Az ilyenekből lesznek majd akisajáítós ősanyák.
Csak azért mert a nőnek van melle, nem jelenti azt, hogy ő annyival jobban tudja. Ha ez így lenne akkor nem lenne annyi nőnek problémája szoptatással, meg nem kéne őket tanítani, meg nem lenne szenvedés ezzel.
Beleszól persze,de nem olyan hangnemben,hogy az picit is bántó lenne.
Csak amikor már órák óta sir,akkor megkérdezi,hogy nem-e próbálom meg mellre tenni vagy mérjük meg,ett-e eleget,,és ilyenek.De ez normális szerintem,kezdő szülők vagyunk,ketten boldogulunk egy picurka emberkével.
Azt viszont nem viselném el,ha eszik normálisan a gyerek igény szerint és ő ennek ellenére parancsolgatna hogy csak 3 óránként vagy éjjel minek szoptatni,stb.
"Azt viszont nem viselném el,ha eszik normálisan a gyerek igény szerint és ő ennek ellenére parancsolgatna hogy csak 3 óránként vagy éjjel minek szoptatni,stb."
Én erre gondoltam konkrétan. Első voltam.
Nem tudom, nekem annyira szerencsém van mert teljesen egyformán gondolkozunk erről a kérdésről de ha azt látná hogy nekem terhet okoz vagy küzdök de nemn sikerül vagy nincs tejem stb. akkor biztos nem ragaszkodna foggal körömmel hanem azt akarná hogy megnyugodjak, és ha a tápszerezéstől nyugszom meg, akkor abban támogatna.
(de hozzátenném hogy mindhárom gyereket 1 évig szoptattam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!