Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha már nem fogok szoptatni...

Ha már nem fogok szoptatni nem igy lesz?

Figyelt kérdés
Csak tömöm magam kajával, persze renderesen sportolok is, de csak megy le a súlyom. Komolyan nagyon sokat eszek. Vége lesz ennek?
2009. okt. 9. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy érted, soványodsz? Vagy mire gondolsz?

Én a szoptatás miatt 8 kiló minuszban vagyok (hasonlítok már egy gilisztához). Most 2 hete nem szoptatok, kíváncsi vagyok, visszajön-e vagy mi lesz.

2009. okt. 9. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is 5-6 kg mínuszba vagyok. 8 hósak vagyunk, nappal 2x, éjszaka 1x szopik még.
2009. okt. 10. 09:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen sovány vagyok, azt mondják vékonyabb vagyok mint szülés elött. 50kg vagyok elötte is kb ennyi voltam, 23kg-t szedtem fel terhesen.Nagyon sokat futok is, persze annyit nem tudok mint elötte, és tényleg nagyon sokat eszem. Kisfiam 10és fél hónapos, napközben 4x éjszaka 1x-2x cicizik.

Arra vagyok kiváncsi h majd elmúlik ez az állapot?De gondolom sajnos elfog..

2009. okt. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!