Szoptató anyukák! Ti hogyan oldjátok meg, hogy reggelre ne durranjon szét a cicitek?
Figyelt kérdés
Felkelni nem szeretnék fejni, örülök, hogy végigalussza a baba az éjszakát.2009. okt. 9. 12:36
1/9 anonim válasza:
Pedig ha éjjel nem szopik,akkor csak a fejés marad :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez az egy verzió van: Éjjel fejni! Tudom, milyen vacak érzés arra ébredni, hogy minden tiszta tej, és sehogy sem lehet aludni, mert mindenhogy fáj. Én kipróbáltam, hogy du és este keveset ittam, nekem nem jött be. (és sokszor voltam úgy, hogy mire szépen lefejtem a tejet, elpakoltam, elvackoltam az ágyban, a gyerek meg felébredt és enni kért... csúúúúcs! :)
3/9 anonim válasza:
Én éjjel fejtem mert muszáj volt, máshogy nem ment.
4/9 anonim válasza:
Baba szopizott 8 és 9 között, én kb rá másfél-2 órára feküdtem és közvetlenül lefekvés előtt fejtem.
5/9 anonim válasza:
1) hajnal 2-kor felkelsz és fejsz
2) este későn fekszel és előtte fejsz, plusz reggel korábban kelsz és fejsz, hogy a gyereknek is maradjon.
6/9 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval, én mindíg éjfél körül feküdtem le, akkor fejtem. Reggel öt körül meg kukorékolt a kisfiam, így Ő gondoskodott a többiről.:)))
7/9 anonim válasza:
Sehogy... Kivártam, amíg nem így lett. Egy idő után "tudta" a cicim, hogy Marci jó gyerek, és nem fog fölébredni. (mert én sem ébresztettem fel, és nem bírtam rávenni magam a fejésre, csak párszor, mikor már mozdulni sem bírtam) Tudom, ez nem segítség, de legalább átérzem a gondod!:)
8/9 anonim válasza:
Ha éjjel üresre fejed, akkor csak több termelődik. Fejjél le annyit, hogy ne feszüljön.
Én csak akkor fejtem le belőle egy kicsit, amikor nagyon feszült és nem tudtam aludni tőle. Egykétszer azért eláztattam az ágyat, de hamar beállt, hogy éjjel nem termelődött sok.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak!
2009. okt. 11. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!