Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy könyörögjek még a feleség...

Hogy könyörögjek még a feleségemnek hogy elég?

Figyelt kérdés

4 éves kislányomat még mindig szoptatja a párom, és nem érti meg ,hogy ez már túlzás!Hiába mondok neki bármit, majdnem mindig az a válasza:hadd cicizzen ha az neki még jól esik.Nagyon kellemetlen ez nekem (még az ismerősök előtt is)

Mi lenne hatásos ,hogy el válassza?

egy kétségbeesett apuka

2009. okt. 8. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

18:39-es vagyok, most olvastam a 18:23-as hozzászólást és az jutott közben az eszembe, hogy mi van, ha nem is annyira a gyerek igényli a szoptatást, hanem az anyukája? Inkább őt nyugtatja meg, így vezeti le a stresszt, ez az egyik valódi örömforrása...

Ha ez a 7 éves kor igaz az elválasztódásra, akkor viszont lehet, hogy nincs is semmi gond, csak eltérnek az átlagostól, ha a gyerek iskolába megy átalakul az egész család élete.

Mindenesetre szurkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok, írjon, apuka, ha segítettünk!

2009. okt. 8. 18:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek,hogy írtak nekem majd pár nap múlva leírom ,ha tudtam valamilyen úton módon hatni a nejemre vagy a lányomra akár!
2009. okt. 8. 20:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia próbáld megszerezni egy műsort. Azt hiszem a Zone Club műsorán a Vásott kölykök ahol egy Tanya Myron pszihológus segít szülőknek. Nagyon sok része van és az egyikben pont egy ilyen családot költöztettek be a házba ahol segített neki a pszihológus. Mindegyik része nagyon jó de ez kimondottan nektek segítene. Én mindenképp megszerezném valahonnan. Vannak olyanok a neten akiknek megvan minden része. Lényege az volt, hogy nem is a gyerekek volt a szopira szüksége hanem az anyának. De ezt soha nem ismerte volna be.Szerezd meg ha törik ha szakad mert lelkileg az anyának nagyon sokat segítene.
2009. okt. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!